2777
2789
عنوان

امشب💔🥲

256 بازدید | 26 پست

امشب نشستم یه دور مرور کردم که بخاطر نگه داشتن رابطه امون بخاطر نرفتنت ، بخاطر داشتنت ، بخاطر اینکه نذارم چیزی خراب شده دست به چه کارایی زدم، چه بلاهایی سر خودم و زندگیم آوردم، چه سم بازی های درآوردم، چقدر دعا کردم....چقدر گریه کردم.....

حقیقتا از خودم متنفر شدم و حتی دل سوخت....و حتی یه دور دیگه گریه کردم اما اینبار برای خودم...برای بلاهایی که سرم اومد و هیچ وقت نفهمیدی💔💔

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خداهست غصه نخور دیگه ادامه نده

ممنون خیلی تاثیر گذار بود واقعا 🙏🏻🌹

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممم🥺 نمیدونم چرا مادخترا با این همه قوی بودن بعضی وقتا کنترل احساس نداریم و به آدمایی علاقه مند میشیم که واقعا سوهان روحن الانم حرص گذشته رو نخور تجربه شد میگذره بیشتر چشم و گوشتو باز میکنی... 

میشه اگه حال داری تعریف کنی چ اتفاقایی افتاد تو رابطت که به این نتیجه رسیدی؟ چون من خودمم همین مشکل واسم یپشم اومد 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزمممم🥺 نمیدونم چرا مادخترا با این همه قوی بودن بعضی وقتا کنترل احساس نداریم و به آدمایی علاقه من ...

تاپیک قبلم یه مقدار توضیح دادم، 

به اجبار به خاطر خانواده اش، به خاطر مشکلاتی که پیش اومد به خاطر اشتباهاتش و تصمیمات غلطش رابطه امون خراب شد.... اما من بازم بهش برگشتم .... بازم کنارش موندم بخشیدم... چیزی نگذشت که مادرش اومد وسط .... تهدید کرد آبرو ریزی کرد.... جدامون کرد...اونم تو شرایط بدی بودیم ...

نشد 

عزیزمممم🥺 نمیدونم چرا مادخترا با این همه قوی بودن بعضی وقتا کنترل احساس نداریم و به آدمایی علاقه من ...

طبیعیه وقتی مرد به زن محبت میکنه استروژن ترشح میشه و دختر معتاد محبت اون مرد

گور پدرش برو سراغ بعدی😂

رسم هرزگی بلد نیستم....وقتی دلت با یکی دیگه اس نمیشه رفت سراغ کسی که 

عشق اگه باشه سر هیچ چیزی کات نمی‌کنین یادتون باشه:)

جملات کلیشه ای ....

تاپیک قبلم یه مقدار توضیح دادم، به اجبار به خاطر خانواده اش، به خاطر مشکلاتی که پیش اومد به خاطر اشت ...

عزیزم بگذر ازش.. بسپارش به خدا اگه قسمت هم باشین همه چیز درست میشه هیچ چیز نمیتونه مانع بشه حتما حکمتی بوده که گره افتاده صبور باش میدونم سخته ولی گاهی زندگی رو نمیشه کنترل کرد 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
طبیعیه وقتی مرد به زن محبت میکنه استروژن ترشح میشه و دختر معتاد محبت اون مرد

گاهی وقتا همون محبتو نمیکنن هیچ تازه توهینم میکنن و باز دختره دوستش داره دیدم که میگم... 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزم بگذر ازش.. بسپارش به خدا اگه قسمت هم باشین همه چیز درست میشه هیچ چیز نمیتونه مانع بشه حتما حکم ...

مدت کمی نیست.... 

یه مدت طولانیه که جدا شدم...

یه مدتم بود کاملا حالم خوب بود بیخیال شده بودم و حال عالی شده بود.

یه هفته ای دوباره داغون شدم