2777
2789
بذار جمع ببندم قدرتمندان کار درستی نمی کنن بخاطر منافع خودشون مردم رو سپر جونشون کردند

ولی جوابمو کامل ندادید ببین قدرت مند با ادم قدرتمند فرق داره مثلا نتانیاهو میره زیر زمین از ترس قایم میشه رهبرمن میاد نماز جمعه وسط کلی جمعیت میبینی فرقشو؟؟؟ 

کشور من هیچ وقت مظلوم کشی نکرده بچه کشی نکرده واقعا حق دارم ک ارزو نابودیشونو دارم اینو فقط منه ایرانی نمیگم خیلی از مردمای کشورای دیگ هم فریاد میزنن میگن

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط همین حرفمو ادامه دادید.....

متاسفانه زندگی من خیلی بالا و پایینی داشت و خیلی چیزها دیدم که دیگران ندیدند و تجربه نکردند باید به سن من برسی تا متوجه بشی دنیا پر از فریبه و مردم همیشه بازندن....

ولی جوابمو کامل ندادید ببین قدرت مند با ادم قدرتمند فرق داره مثلا نتانیاهو میره زیر زمین از ترس قایم ...

یعنی به شما هر چی بگن باور می کنید واقعا برام عجیبه...تو اونجا بودی دیدی که واقعا زیرزمین رفت .دوست گلم چقدر شما ساده اید ایت براتون خیلی خطرناکه 

متاسفانه زندگی من خیلی بالا و پایینی داشت و خیلی چیزها دیدم که دیگران ندیدند و تجربه نکردند باید به ...

درسته منم میدونم ولی باورکنید فقط برای کشور من ک این همه دشمن داره مشکلات نیس همه کشورای دیگ هم همینه 

شما چن سالتونه؟ 

ولی جوابمو کامل ندادید ببین قدرت مند با ادم قدرتمند فرق داره مثلا نتانیاهو میره زیر زمین از ترس قایم ...

برو تحقیق کن به حرف مردم نباش ببین اصل داستان چیه برو ببین در سازمان ملل چه گفته بود .من دیگه با شما حرفی  ندارم .فقط بدون تمام افراد قدرتمند با هم آشنا هستند 

یعنی به شما هر چی بگن باور می کنید واقعا برام عجیبه...تو اونجا بودی دیدی که واقعا زیرزمین رفت .دوست ...

شما باور نمیکنید یه ادم ترسوعه نه؟؟؟  من ساده نیستم از سگ صفتی و ترسو بودن عزیز بودن جونش اطلاع دارم

برو تحقیق کن به حرف مردم نباش ببین اصل داستان چیه برو ببین در سازمان ملل چه گفته بود .من دیگه با شما ...

متوجه نشدم کی تو سازمان ملل چی گفته؟؟؟  

شما نمیخوای قانع بشی

شما باور نمیکنید یه ادم ترسوعه نه؟؟؟ من ساده نیستم از سگ صفتی و ترسو بودن عزیز بودن جونش اطلاع دارم

دلم برات میسوزه توی اون ۸دسال جنگ لعنتی خیلی از مادرها عقیده تورو داشتن بچه های دست گلشون رو دادن بعد از جنگ پشیمون شدن ...مثل خانواده ما

دلم برات میسوزه توی اون ۸دسال جنگ لعنتی خیلی از مادرها عقیده تورو داشتن بچه های دست گلشون رو دادن بع ...

منم خانودم شهید داده ولی افتخار کردم سر بلند کردم ن ک پشیمون بشم چرا پشیمونن چون صدام نیومد تو کشور ب زنا تجاوز کنه خون مردم رو تو شیشه کنه امریکارو بیاره وسط سفره هامون برا این ناراحتن؟؟؟