2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما منتظریم یالاه ما متتظریم یالاه 😂😂

اتفاقا شما یادتون نمیاد وقتی صدام روز اول مهر به ایران حمله کرد همه میخندیدن ولی بعد چه عزیزانی که از دست ندادیم شهرها بوی مرگ می دادتهران تخلیه شده بود و فقط ما مونده بودیم خیلی تلخ بود

امیدوارم ولی امیدی نیست دوباره ما مردم عادی درگیر بدبختی میشیم واقعا از قحطی و صف نون و..نبود دارو.. ...

ایران همیشه تو ظلمه میخوان بهش زور بگن واقعا خوشحالم ک کشورم زیر بار زور نمیره اگر سختی جنگ رو تحمل کنیم بهتر از اینه ک یه ادمای کثیف ب کشورمون تجاوز کنن همه اموال کشورمونو صاحب بشن ب فلاکت بیوفتیم نتونیم حرف بزنیم 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
اتفاقا شما یادتون نمیاد وقتی صدام روز اول مهر به ایران حمله کرد همه میخندیدن ولی بعد چه عزیزانی که ا ...

من سنم خیلی کمتره ولی خب درباره اش شنیدم و دیدم با خنده میتونیم دلداری بدیم بهم با استرس فقط ترسه ک بهمون قالب میشه شاید تو همین جنگ ثوابی شد اسرائیل هم کلا نابود شد😂الهی خدا بچهامونو حفظ کنه کافیمه

ایران همیشه تو ظلمه میخوان بهش زور بگن واقعا خوشحالم ک کشورم زیر بار زور نمیره اگر سختی جنگ رو تحمل ...

الان به نظرت اموالمون چپاول نشده یخورده دقت کن تو وضع مالی ت خوبه مطمئنا نه .ما روی ثروت خوابیدیم اما فقیریم .حاشیه تهران زندگی کردی؟

من سنم خیلی کمتره ولی خب درباره اش شنیدم و دیدم با خنده میتونیم دلداری بدیم بهم با استرس فقط ترسه ک ...

امیدوارم انقدر به درک بالا برسیم که برای هیچکس هرزوی مرگ و نابودی نکنیم 

الان به نظرت اموالمون چپاول نشده یخورده دقت کن تو وضع مالی ت خوبه مطمئنا نه .ما روی ثروت خوابیدیم ام ...

بخوام نگاه کنم کشورم خیلی از قبل انقلاب پیشرفت کرده حداقلش میبینم رهبر کشورم یه ادم دلسوزه ک مثل شاه نرفته سوئیس اسکی چن هزار نفر از بهمن یخ بزنن بلاخره ادم خراب همه جا هست تو دولت هم هس حداقلش دیگ روسیه امریکا و...  کشورای دیگ جولون تو کشورم نمیدن 

حاشیع تهران از حلبی آباد بدتره؟  

شما بنظرت اسرائیل کار درستی میکنه یا نه این برام سوال شد

چی میگی برای خودت؟؟مثلا با این حرف میخوای بگی خیلی روشنفکری؟؟ان شالله اسرائیل به زودی زود نابود بشه و ما اون روز رو جشن بگیریم.