2777
2789
عنوان

معجزه خوندن ایه الکرسی و جدی بگیرید

1539 بازدید | 55 پست

من از ابتدایی هرشب میخونم جوری که ببینم‌خوابم‌نمیبرع یادم‌میوفته‌نخوندمش.واقعا اعتقاد دارم بهش بدجور اروم‌کننده دله.هرشب بخونید قبل خواب❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چه معجزه ای دیدی؟میشه بگی برام

من نماز نمیخونم خیلی دوس دارم اما تنبلی میکنم تنها منادای زندگیم همین ایه الکرسیه حس درونیم و خوب میکنه و معتقدم تو زندگیم کمکم کرده هروقت میخونم راحت میشه مسیرم

من نماز نمیخونم خیلی دوس دارم اما تنبلی میکنم تنها منادای زندگیم همین ایه الکرسیه حس درونیم و خوب می ...

چ خوب منم نماز نمیخونم روزه نمیگیرم و و  ولی ایت الکرسی تک و توک میخونم من ی معجزه میخام

چ خوب منم نماز نمیخونم روزه نمیگیرم و و ولی ایت الکرسی تک و توک میخونم من ی معجزه میخام

سعی‌کن دلتم‌پاک‌کنی کینه ای‌نباش بد کسیو‌نخوا خالص و ساده باش تو دلت باخدا صحبت کن گریه‌کن خالی کن‌خودتو با خدا فقط حرف بزن از بنده ای گلایه داری پیش خدا بگو.باور‌کن‌خدارو‌حس‌میکنی.من چند بارها داشتم نابود میشدم رسما اما یع اتفاقایی افتاد که بعدش فهمیدم‌اون‌حضور خدا بود.خواهش‌میکنم‌هیچوقت‌ناامید‌نشو اینو بدون اگه یچیز نمیشه حتتتتتما یچیز بهتر خدا برات داره قلبا به اینا باور داشته باش.من تحربیاتمو بهت‌گفتم 

نیتت پاک باشه خدا باهاته فقط‌گلایه هاتو پیش خودش کن ❤️

واقعا گوش میده زهرا؟ من حس میکنم نمیشنوه صدامو من میخام بغلم کنه خدا ❤️‍🩹

دختر مگه میشه‌اونی‌که‌تورو افریده صداتو‌نشنوه؟بخدا‌میشنوه تو فقط سعی کن کنترل کنی خودتو‌نری تو بیراهه.یه هفته امیدتو ببربالا قشنگ حس‌میکنی خدا کنارت نشسته.ببین‌من‌دختریم‌که‌خیلی امروزیم‌و‌همه فک میکنن بی ایمونم.ولی من خدامو‌تو‌دلم دارم و مطمینم از خیلی از نمازخونا نزدیکترم به خدا .بااینکه‌بنده‌خوبی نبودم براش اما هیچکدوم ازبدیام بتقصدوقرض نبوده خودشم‌میدونه.امیدوارم‌ بیخشه‌و منو ازالان به بعد یه‌ادم‌جدید ببینه😄

2790
2778
2791
2779
2792