2777
2789
عنوان

ترس😖

106 بازدید | 17 پست

سلام من یک دختری ام ۲۲ سالمه تو عقدم وسواس فکری دارم موضوع اصلی من ترس هست خسته شدم حتی یک دکتر نمتونم برم

بچه ها آرومم کنید بیمار پندار هم هسبچه ها من فیبروکیستیک دارم هر ۶ ماه باید چک شم ولی گن حدود ۳ ساله نرفتم سونو گرافی

یا مثلا مادرم ماموگرافی ۳ سال نیم پیش انجام‌داد میترسم بیماری بدی گرفته باشه

دیگ خسته شدم ک نمتونم دکتر برم یک نتیجه ای رو ببینم😭😭😭😭😭😭

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

با همسرت اشتی کردی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی وقته با عنایت حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج برای ایشان یس خوندم

گفتم بهت آشتی داری خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن خب

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

گفتم بهت آشتی داری خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن خب

ممنونت ولی حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج منو نجات داد دقیقا یک شب شوهرم زنگ زد گفت طلاقت میدم‌حتی ب خواهرزادم گفت و ب بابام بگه چون روش نمیشد بعد دیگ اینو ساعت ۱۱ شب گفت من یس خوندم‌برای حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج همین تموم کردم پیام داد بیا زندگی کنیم واقعا موندم

ب حس ششم اینا اعتقاد ندارم من اونشب معجزه رو دیدم✅️✅️✅️✅️

ممنونت ولی حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج منو نجات داد دقیقا یک شب شوهرم زنگ زد گ ...

قطعا دعا بی تاثیرنیس اما اون روز ازم پرسیدی منم گفتم باهاش آشتی داری چون ایندع از قبل تعیین شده 

و تو طالعتون جدایی نیس ستارتون جفته اما دعا شما رو  حتما خداوند شنیده و کمک کرده به واسطه اون شخص من کاری بع اعتقاد شما ندارم 

اون آقا از شما هیچوقت جدا نمی شد 

قطعا دعا بی تاثیرنیس اما اون روز ازم پرسیدی منم گفتم باهاش آشتی داری چون ایندع از قبل تعیین شده و تو ...

بنظرت شوهرم منو بیشتر دوست داره یا من اونو؟

قطعا دعا بی تاثیرنیس اما اون روز ازم پرسیدی منم گفتم باهاش آشتی داری چون ایندع از قبل تعیین شده و تو ...

ممنون میشم بگی شوهرم منو بیشتر دوست داره یا من اونو منظورم‌الان‌هست 

تو چی حس میکنی 

ولی من رفتم پیش دعا نویس گفت ستاره ها تون از هم خیلی دوره و سرده و ازدواجتون زوری بوده🤨🤨🤨🤧🤧🤧🤔🤔🤔🤔

ولی من رفتم پیش دعا نویس گفت ستاره ها تون از هم خیلی دوره و سرده و ازدواجتون زوری بوده🤨🤨🤨🤧🤧🤧🤔 ...

تو گوگل هم بزنی اسامی بدی همینها  رو میگ اگ به اون اعتقاد داری پس من دخالت  نمیکنم

تو گوگل هم بزنی اسامی بدی همینها رو میگ اگ به اون اعتقاد داری پس من دخالت نمیکنم

تو چی حس میکنی 

لطفا بگو🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸

تو گوگل هم بزنی اسامی بدی همینها رو میگ اگ به اون اعتقاد داری پس من دخالت نمیکنم

تو چی حس میکنی 

لطفا بگو🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸

بیشتر ببینید

ن همین جوری گفتم

اسم پدرومادرم هم من زدم تو اون سایت گفت طالع جفت نیس اینا بر اساس حروف ابجده 

اما اینو بدون نیروی عشقتون زیاده و قویه و جدایی ندارید من فعلا چیزی حس نکردم اما مهم همینه الان آشتی کردید لطفا برا منم دعا کن پیش همون شخص منم به پیمانم برسم

اسم پدرومادرم هم من زدم تو اون سایت گفت طالع جفت نیس اینا بر اساس حروف ابجده اما اینو بدون نیروی عشق ...

لطفا ب من‌بگو محمد منو بیشتر دوست داره یا من‌ اونو ترو ب امام‌زمان عج بگو❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🌱🌱🌱

باشه حتما