2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرک نیس ک دکتره ملوم چی زده فولیکول بزرگ از ۲۵ب بالاس خاهر

محبوبه چرا ترکید؟😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
فولیکولت تازه کوچیکم هست ک..روز چند رفتی؟

گیسووویی خوووبی میگممم من رفتم زیر نظر دکتر بگو خب

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
محبوبه چرا ترکید؟😂😂

😂😂😂😂😂برو بچ لایک کرده بودن رفتم دیدم ترکیده😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
سلام عشقم.خبب

قرص متفورمین بهم داده لتروزل و دوفاستون ک هفته اول هر شب نصفی متفورمین اد هفته دوم ب بعد هر شب یکی از سوم پریمم شبی دوتا لتروزل تا پنج شب از دهم پریمم دوفاستون شبی یکی تا ۱۵شب بعد یازدهمم باید برم سونو ازمایشاا قبل از بارداریمم دادم همه چی خداروشکر نرمال بود دعام کن پریم تموم شد دیروز

قرص متفورمین بهم داده لتروزل و دوفاستون ک هفته اول هر شب نصفی متفورمین اد هفته دوم ب بعد هر شب یکی ا ...

دعا میکنم واست گلم😍😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دعا میکنم واست گلم😍😍😍😍

تو تا حالا زیر نظر دکتر نرفتی گلم از این قرصا ندادت؟