2777
2789
عنوان

آب پیاز قرمز

239 بازدید | 11 پست

بچه ها امروز آب پیاز زدم ب موهام چون میگن برا رشد و شوره و اینا خوبه.فعلا ک خارش ندارم😁موهام تا گودی کمرم هست تقریبا نمیدونم چیکار کنم سریع تر برسه ب باسنم:/تجربه ای دارین شما؟فعلا آب پیاز زدم ببینم چجوری میشه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بو میگیرهههههه

فقط یکم بو میده.دفه بعد با آب سرد آبکشی میکنم تا این یذره بو هم از بین بره چون اگ با گرم آبکشی کنی بوش میمونه.من خوب شستم واسه همین هنوز یکم بوش مونده ولی زیاد نی ک اذیت شم.

چقدر نگه داشتی رو موهات؟

چون دفه اولم بود نیم ساعت تقریبا.دفه بعد میزارم یساعت بمونه.راسی واسه ریزش مو هم مناسبه من فراموش کردم بگم.همین دفه اولی ام ک زدم حس کردم موهام کمتر ریخت تو حمام و همچنین بعدش🥲

چون دفه اولم بود نیم ساعت تقریبا.دفه بعد میزارم یساعت بمونه.راسی واسه ریزش مو هم مناسبه من فراموش کر ...

خوبه    

فقط اگه میخوای سرت بوی پیاز نگیره حتما تو آب پیاز یک قطره آبلیمو بچکون خیلی موثره

خوبه فقط اگه میخوای سرت بوی پیاز نگیره حتما تو آب پیاز یک قطره آبلیمو بچکون خیلی موثره

باشه عزیزم ممنون:)

الان موهای من تقریبا تا گودی کمرمه بنظرت چقدر طول میکشه جواب بده؟رشد موهام بدک نی.تقریبا دوسال و ۶ ماه پیش موهام رو از ته ته زدم و الان تا گودی کمرمه.تجربه ای داری؟

باشه عزیزم ممنون:)الان موهای من تقریبا تا گودی کمرمه بنظرت چقدر طول میکشه جواب بده؟رشد موهام بدک نی. ...

من موهام رشدش متوقف شده بود ولی از وقتی هفته ای دو بار آب پیاز زدم رشدش عادی شده 

من موهام رشدش متوقف شده بود ولی از وقتی هفته ای دو بار آب پیاز زدم رشدش عادی شده

متوجه شدم.علت توقف رشد موهات بخاطر چی بود نمیدونی؟منم ی مدته متوقف شده.فکر میکنم هورمونی باشه مشکلم یا استرس و چیزای دیگه.البته میگن مو بعد از ی مدت که تو مرحله رشد هست وارد فاز استراحت میشه و رشد نداره.بخاطر اینم میتونه باشه.

والا من همه آزمایشام نرمال بود ولی نمیدونم چرا موهام رشد نداشت

خب احتمالا وارد فاز استراحت شدن ک طبیعیه.رزماری ام میگن خوبه واسه رشد.تغذیه و چیزای دیگه ات رو هم بهتر از قبل کن تا متوقف نشن.مولتی ویتامین هم بخور من خودم میخوام فولیکوژن بگیرم