2777
2789
عنوان

خواستگار

328 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

ممنون میشم نظرتون یا تجربه تونو با من درمیون بذارین🙏🌹

من سه ساله جدا شدم، بچه ندارم، ۳۴ سالمه. توی این سه سال خیلی زیاد پیشنهاد ازدواج و دوستی داشتم ولی هیچ کدوم به لحاظ شخصیتی باب دلم نبودن!

الان یه خواستگار دارم که اونم ده سال پیش جدا شده، یه دختر ۱۷، ۱۸ ساله داره که امسال میره دانشگاه و مستقل میشه، سالها پست مدیر کلی توی منصب های مختلف داشته و تقریبا همه ی افراد سرشناس شهرمون میشناسنش! یک جلسه حضوری حرف زدیم و به نظرم اولین باری بود که با یه آدم کاملا پخته و باشخصیت صحبت می کردم و قشنگ میشد آرامش روحی، روانیشو درک کرد! خوش اخلاق و خوش برخورد بود ولی تنها عیبش اینه که ۱۴ سال از من بزرگتره!!!! به لحاظ ظاهری من خیلی جوون تر میزنم چون نسبت به سنم هم همه میگن جوون تری!

اگر بحث سن و ظاهر درمیون نباشه حتما تأییدش می کردم! البته الانم نظر خودم اینه که فرصت بدم و چندبار دیگه ببینمش.

ذهنم خیلی درگیره میشه راهنماییم کنید؟

اگر از نظر خودت اخلاقش خوبه قیافه و در نظر نگیر همه ادما چه بخوان چه نخوان پیر میشن
مهم اینه کنار اون فرد به شکل طبیعی پیر بشی نه این که پیرت کنه ارامش روانی خیلی مهمه اگر از نظرتون ظاهرش مناسبه میتونید کمی تغییرش بدی خب بسم الله 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم تفاوت سنی برا وقتیه که دختر۲۰ سالشه و پسر ۳۲ سال اونموقع باید نهه گف چون دختر تو سن ذوق و شوقش و پسر به پختگی رسیده و اصلاا نه درکی از هم دارن نه تفاهمی باهم و مشکل ایجاد میشه بینشون 

اماشماهردوتون به اون سن پختگی رسیدین همدیگرو درک میکنن یک تجربه مشابه همم دارین اگه اخلاقش خوبه قبول کن 

اگر از نظر خودت اخلاقش خوبه قیافه و در نظر نگیر همه ادما چه بخوان چه نخوان پیر میشن مهم اینه کنار او ...

ظاهرش بد نیست

لباس پوشیدنش هم که کت و شلوار رسمی پوشیده بود

ظاهرش بد نیستلباس پوشیدنش هم که کت و شلوار رسمی پوشیده بود

اگر کنارش میتونید تو خیابون راه بری و خجالت نکشی و هم اینه که اگر باب میلت هست ازدواج کن ممکنه دیگه فردی با این پختگی روانی سراغت نیاد

آره چون قرار نیست خیلی با ما باشه

بنظرم بااون دخترم قرار بزار و دوتایی یکم وقت بگذرونیم ببین اون چجوریه چون تاثیر داره بهرحال.

و اینکه اگه همه چیش اوکیه بنظرم فاصله سنی خیلی مهم نیس . اگه از نظر شخصیت و میزان هیجان تفاهم داشته باشین

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤
اگر کنارش میتونید تو خیابون راه بری و خجالت نکشی و هم اینه که اگر باب میلت هست ازدواج کن ممکنه دیگه ...

والله اینقد خواستگارای جورواجور اومده و رد کردم و آدمای زیادی دیدم که اینو توی همون جلسه ی اول فهمیدم چقدر به لحاظ شخصیتی و فکری پخته و به من نزدیکه

والله اینقد خواستگارای جورواجور اومده و رد کردم و آدمای زیادی دیدم که اینو توی همون جلسه ی اول فهمید ...

این که یک فرد بلوغ عقلیش کامل بشاه خیلی تو زندگیت کمکن میکنه دغدش چیزای مهمه بنظرم چند جلسه هم صحبت کنید

بنظرم بااون دخترم قرار بزار و دوتایی یکم وقت بگذرونیم ببین اون چجوریه چون تاثیر داره بهرحال.و اینکه ...

اون که حتما

عزیزم من آدم کمالگرایی هستم دنبال یه آدم کاملم آدم کامل هم نیست واقعا ! 

نمیخوام یه روز پشیمون بشم که چرا همون موقع ازدواج نکردم!

این که یک فرد بلوغ عقلیش کامل بشاه خیلی تو زندگیت کمکن میکنه دغدش چیزای مهمه بنظرم چند جلسه هم صحبت ...

بله دغدغه ش واقعا ارزش ها بود!

هرچند واسطه مون به من گفته بود ظاهر خیلی براش مهمه ولی مابین حرفهاش فهمیدم شخصیت و اخلاق براش مهمتره

اون که حتماعزیزم من آدم کمالگرایی هستم دنبال یه آدم کاملم آدم کامل هم نیست واقعا ! نمیخوام یه روز پش ...

اخه بنظرم یکی که ۱۰۰ درصد کامل و بی‌عیب باشه وجود ندارد . باید ببینی از فیل.تر و اولویت هات عبور می‌کنه یا نه . بنظرم زود تصمیم نگیر حداقل دوسه بار دیگه همو ببینین

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز