2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

260 بازدید | 13 پست

بچه ها منو شوهرم این ۱۳ساله که ازدواج کردیم یه پسر و یه دختر داریم شوهرم خوشتیپه مهربونه مرد خوبیه سالمه اما یه مشکل بزرگ داره خیلیییییی بلند پروازه و کم شانس بخاطر بلندپروازیش دست به هرچی میزنه ضرر میده دیگه هیچ تیکه طلا ندارم،ماشینشم فروخت،من که یه آدم شاد و خوشحال بودم و انرژی مثبت،خیلی ذکر میگفتم صبح با خدایاشکرت شروع میکردم تا شب ذکر و انرژی مثبت میگفتم با خدا دوست بودم دیگه میخام از فردا با خدا قهر کنم خسته شدم تازشم شوهرم کارش پروژه ای بود از مهر تموم شد دیگه بیکار شده ،دلم گرفته امروز اینقدر گریه کردم

شوهرت تصمیم‌های حماقت بار و غیر عقلانی می‌گیره

چه ربطی به خدا داره؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور عزیزم دنیا پستی بلندی زیاد داره محکم باش بلند شو شاید امتحان الهیست میگذره

ممنون عزیزم احساس میکنم حقم نیست خدا باید یجوری کمکم میکرد،از دست شوهرم که شاکیم امروز خودشم گفت ببخشید خوشبختت نکردم

با این وضعیت اقتصادی باید با احتیاط قدم بردارید ریسک کردنو بلند پروازی یهو ادمو زمین میزنه

بعضیا ریسک میکنن پولدار میشن اما ما که حقمون نبود با کله خوردیم زمین،کاش خدا کمکمون میکرد

ممنون عزیزم احساس میکنم حقم نیست خدا باید یجوری کمکم میکرد،از دست شوهرم که شاکیم امروز خودشم گفت ببخ ...

همین که شوهرت ازت معذرت خواهی میکنه یعنی دوست داره وبه فکر آینده‌ی شماست. زیاد به همسرم یاد آوری نکن به خدا اونقدر جوونا مشغله زندگیشون زیاد شده فکر خیالات زیاد شده خدای نکرده مریض میشه. 

درست میشه صبر کن

همینکه یه شوهر خوشتیپ و مهربون با ۲تا بچه داری خداروشکرکن

بقیش هم درست میشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

همین که شوهرت ازت معذرت خواهی میکنه یعنی دوست داره وبه فکر آینده‌ی شماست. زیاد به همسرم یاد آوری نکن ...

ببخشید منم ولت نمیکنم میخام درد ودل کنم،چون خانوادم خودشون مشغله دارن بهشون نگفتم اما دیگه خسته شدم این ۱۳ساله تحمل کردم صبرم تموم شد،شوهرم معذرت خواهی کرد چون واقعا ساختم با نداریاش با خرابکاریاش،الان دیگه نمیتونم بخدا هرکه جای من بود طلاق می‌گرفت اگه بگم چکارا که نکردم برام زار زار گریه میکنی،خیلی سختی کشیدم من آدمه ساده و دل رحمی هستم زود فراموش میکنم اما باز میبینی یه خرابکاری کرده دیگه نمی‌کشم تحملم تموم شده 

ببخشید منم ولت نمیکنم میخام درد ودل کنم،چون خانوادم خودشون مشغله دارن بهشون نگفتم اما دیگه خسته شدم ...

ببین اگه واقعا دوست داره. بچه داری. یه اقتصاد دانی پیدا کن راهنماییش کنه یا حالا یه بزرکتر که محرم رازت میدونی میشناسی بهش بگو یه راهی سر راهش بزاره 

امیدوارم به آرامش برسی از یه جایی خدا بهت بده ندونی کجاست. 

ببین اگه واقعا دوست داره. بچه داری. یه اقتصاد دانی پیدا کن راهنماییش کنه یا حالا یه بزرکتر که محرم ر ...

برادر شوهرم آدم خوبیه وضعشم خوبه دلش میخواد یکاری بکنه برای شوهرم اما نمیدونم چرا نمیکنه پارسال گفت خونه میخرم تو برو توش بشین دیگه اجاره ندی رهنتن بزن به یه زخمی ،منو شوهرم دنبال خونه گشتیم اما بعدش زد زیرش،امروزم گفت ببین قیمت مرغداری چنده که درآمدش خوبه تو هم مشغول بشی دیگه نری پروژه،اما میدونم بازم میزنه زیر حرفش،به شوهرم میگم باهاش صحبت کن بگو یه دستگاه بخره شوهر منم سرش کار کنه ببینم قبول میکنه،هرچن دوست داشتم شوهرم دست به زانو خودش بلند میشد تلاش بکنه اما کم شانسه