بچه ها منو شوهرم این ۱۳ساله که ازدواج کردیم یه پسر و یه دختر داریم شوهرم خوشتیپه مهربونه مرد خوبیه سالمه اما یه مشکل بزرگ داره خیلیییییی بلند پروازه و کم شانس بخاطر بلندپروازیش دست به هرچی میزنه ضرر میده دیگه هیچ تیکه طلا ندارم،ماشینشم فروخت،من که یه آدم شاد و خوشحال بودم و انرژی مثبت،خیلی ذکر میگفتم صبح با خدایاشکرت شروع میکردم تا شب ذکر و انرژی مثبت میگفتم با خدا دوست بودم دیگه میخام از فردا با خدا قهر کنم خسته شدم تازشم شوهرم کارش پروژه ای بود از مهر تموم شد دیگه بیکار شده ،دلم گرفته امروز اینقدر گریه کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینکه یه شوهر خوشتیپ و مهربون با ۲تا بچه داری خداروشکرکن
بقیش هم درست میشه
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
همین که شوهرت ازت معذرت خواهی میکنه یعنی دوست داره وبه فکر آیندهی شماست. زیاد به همسرم یاد آوری نکن ...
ببخشید منم ولت نمیکنم میخام درد ودل کنم،چون خانوادم خودشون مشغله دارن بهشون نگفتم اما دیگه خسته شدم این ۱۳ساله تحمل کردم صبرم تموم شد،شوهرم معذرت خواهی کرد چون واقعا ساختم با نداریاش با خرابکاریاش،الان دیگه نمیتونم بخدا هرکه جای من بود طلاق میگرفت اگه بگم چکارا که نکردم برام زار زار گریه میکنی،خیلی سختی کشیدم من آدمه ساده و دل رحمی هستم زود فراموش میکنم اما باز میبینی یه خرابکاری کرده دیگه نمیکشم تحملم تموم شده