2777
2789
عنوان

درگیری با مادر شوهر و شوهر

341 بازدید | 21 پست

بچه ها من حدود یک ماه پیش دعوای شدیدی با شوهر و مادرشوهرم کردم ... شوهرم تمام طلا هام رو گرفت و داد به مادرشوهرم... مادرشوهرم هم کلید خونه و سند ازدواجم گرفت ... شوهرم به زور منو اورد خونه مادرشوهر و گفت باید اینجا زندگی کنیم... الان هر روز مادرشوهرم بهم تیکه و کنایه میندازه و حتی دعوام میکنه شوهرم هم هیچی نمیگه ... نمیدونم باید چیکار کنم با این وضعیتم ... اخه حامله هم هستم... شما جای من بودید چیکار میکردید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواندن آیه زیر و اتصال آن به همسرتان می تواند باعث شود که همسرتان مطیع امر و فرمان شما باشد و در حقیقت این دعا مانند طلسمی برای رام کردن شوهرتن عمل می کند. دعای زیر را برای طلسم کردن و مطیع کردن همسرتان 110 مرتبه بخوانید.

« یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ »

یکی  از دعاهای زبان بند دائمی دعای زبان بند با خواندن آیه ای از سوره یس می باشد. این ایه از سوره مبارک یس که در بستن زبان مجرب است در زیر نوشته است.

« اَلیَوم نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم وَ تُکَلِمُنا اَیدیَهُم وَ تَشهَدُ اَرجُلَهُم بِما کانوا یَکسِبون 

چرا غیرقابل باوربود واسم  شایدم درست متوحه نشدم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

ممکن است شما خانمی باشید که همسرتان با شما بدخلقی می کند و به طور مداوم در بحث و دعوا هستید. برای حل این مسئله و زبان بند کردم همسرتان می توانید آیه زیر را بخوانید:

بسم الله الرحمن الرحیم. قال رجلان من الذین انعم الله علیهما ادخلوا علیهم الباب فإذا دخلتموه فإنکم غالبون وعلى الله فتوکلوا إن کنتم مؤمنین

در صورتی که شما خانمی هستید که شوهر شما فردی بی ادب،فحاش است می توانید از آیه زیر استفاد کنید. این آیه را بخوانید تا تغییر را در همسر خود مشاهده نمایید و ببینید که او فحاشی و توهین را دیگر به کار نمی برد. بنابر این دعای زیر یک دعای مجرب و تضمینی برای زبان بند کردن شوهر است.

رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَیْنا صَبْراً وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْکافِرینَ

ممکن است شما خانمی باشید که همسرتان با شما بدخلقی می کند و به طور مداوم در بحث و دعوا هستید. برای حل ...

تو دعا نویسی؟؟

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️