2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن پررو و دریده س

ولی اگه مطمئنی حق با شماست، اهمیت نده به حرفای بقیه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

زنی شجاع و با جرات

خوبه ک ی زن از خودش دفاع کنه و ب خودش اعتماد ب نفس بده

ولی زنی دریده و شلیته هس ک در مقابل کارهای زشت انجام شده اش اعتراف ک نمیکنه هیچ..انکار و از خودشم دفاع میکنه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
زنی شجاع و با جرات خوبه ک ی زن از خودش دفاع کنه و ب خودش اعتماد ب نفس بده ولی زنی دریده و شلیته هس ...

من در مورد حق از دست رفته خودم دفاع میکنم وگرنه کاری به کسی ندارم

من در مورد حق از دست رفته خودم دفاع میکنم وگرنه کاری به کسی ندارم

پس باااید دفاع کنی

ی زن باید قدرتمند باشه و بتونه از پس خودش بر بیاد

ی زن باید روی پای خودش باشه و انتظار از هیچکسی نداشته باشه 

زنی ک از خودش دفاع کنه..هیچ احدی جرات بی احترامی بهش نداره

قوی و قدرتمند باش و با اراده ب پیش برو 

اونایی ک قضاوت بی مورد میکنن ...قطعن ادمای سست و تو سری خور هستن

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

خوب که زنها بتونن ازخودشون دفاع کنندولی انگارتاوقتی قوانین وشرع مابیشترحق هاروداده به مردها هرکاری هم بکنی بازحق ات ضایع می شه من خیلی به این موضوع فکرمی کنم مثلا اینکه چرایه مردحق ازدواج مجددداره وقتی خداخودش می دونه بااین کاراون همسرش ازبین می ره ومثل اینکه اصلا وجودانسانی اش اهمیت نداشته وفقط یه وسیله لذت جویی برای مردومردها می تونن هروقت خواستن یکی یکی به لذت جویی خودشون اضافه کنن بدون درنظرگرفتن دل واحساسات همسرشون درحالی که توهمین شرع تمام حق واجازه زن دست مردمن ادم بی اعتقادی نیستم اما نمی تونم دلیل این فرق هادرک کنم به نظرم ظلم

خوب که زنها بتونن ازخودشون دفاع کنندولی انگارتاوقتی قوانین وشرع مابیشترحق هاروداده به مردها هرکاری ه ...

نه من در این زمینه ها حرفی ندارم چون تابع شرع و دینم هستم اما در برابر چیزایی بیشتر از حقم دفاع میکنم مثلا در زمینه نمره در دانشگاه و این چیزا