2777
2789
عنوان

بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم

453 بازدید | 35 پست

سرویس مدارس شدم

بچه ها دبستانین و جیش میکنن و انگار با همون لباس میشینن رو صندلی گند زدن به صندلی ماشینم 

انقد صندلیای ماشینمو شستم دیگه کلافم

از اونورم هرچی میگم در ماشین رو محکم نبندین گوش نمیدن باز همچین در و میبندن که هر لحظه منتظرم عین کارتون ها یه تیکه از سقف کنده بشه بیفته روم

شیشه پشت ماشینمم برقیه خرابش کردن😥

تازه یکسره هم تو ماشین خوراکی میخورن همش دارم اشغالاشونو جمع میکنم هرچی میگم بچه ها خوراکی خوردن تو ماشین درست نیست حالا که میخورین و میریزین حداقل جمع کنین ولی گوش نمیدن

نمیدونم چه غلطی بکنم امروز یکیشون باز چنان در و محکم بست حس کردم قلبم گرفت 

در از اون موقع وقتی تو حرکتم صدای بدی میده چرا بعضیا رو تربیت بچه هاشون وقت نمیذارن😭

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم ماشین بوی جیش میگیره و میدونم کار کدومشونه هروقت جلو میشینه صندلی جلو بو میگیره و امروز پشت نشسته بود صندلی پشت قسمتی که اون پسر بود بو گرفت

اخه مگه من چقد پول درمیارم یکسره برم کارواش

اینم بگم ماشین بوی جیش میگیره و میدونم کار کدومشونه هروقت جلو میشینه صندلی جلو بو میگیره و امروز پشت ...

یه‌روکش ارزون دسته دو بخر برا سرویس

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

یعنی چی یعنی جیش میکنن تو شلوارشون؟🤢 خب به خونواده شون بگو دختر من ۵ سالشه فقط موقعی که داشتم از پوشک می گرفتمش دو بار خودشو خیس کرد الان سالهاست همچین چیزی ندیدم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یه تیکه موکت یا فرش کهنه نمیشه بندازی روی صندلیا؟ فکر کنم اینا تو مدرسه سرپا جیش میکنن و بعدش خودشون رو نمیشورن. وااای الانم که هوا سرده نمیشه شیشه ها رو بدی پایین

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
روکش بزار.یه روکش دست دو بخر فقط برا سرویس و بعد سرویس در بیار

بخدا همین ماه تا حقوق گرفتم شش تومن خرج ماشین کردم

رفتم برا روکش پرسیدم میگن دو و خورده ای میشه

یعنی چی یعنی جیش میکنن تو شلوارشون؟🤢 خب به خونواده شون بگو دختر من ۵ سالشه فقط موقعی که داشتم از پو ...

پسر بچه ها فرق میکنن تا دقیثه نود نگه میدارن وای به روزس سریس بهداشتی مدرسه دور باشه چند مورد تومدرسه پسرم دیدم

دلم میخواد زار زار گریه کنم ماشینم نسبتا نو هست و تازهدارن به چهارصد میلیون اسیب میزنن🥺

الان می فهمم پارسال چرا شوهرم نذاشت سرویس بشم هر چی گفتم تو خونه حوصله م سر میره بذار برم گفت نه خوبه که نرفتم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

2790
2778
2791
2779
2792