2777
2789
عنوان

بچه خنک

86 بازدید | 14 پست

پسرم می‌ره پیش دبستانی وای اصلااااااااااااااا چیزی نمیره تو مخش هرچقدر باش تمرین میکنم آخرش فقط نگام می‌کنه نمیدونم چرا نمیره تو مخش 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

فقط ی چیزو خوب میدونم وقتی ب بچه خودتون میگید خنگ.  منتظر شنیدن حرفای بدتر از جانب دیگران باشید 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فقط ی چیزو خوب میدونم وقتی ب بچه خودتون میگید خنگ. منتظر شنیدن حرفای بدتر از جانب دیگران باشید

اووو گفتم حالا یکی میاد اینو میگ 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

اختلال تمرکز نداره؟

اگه گروه مطالعه درسی دارید ممنون میشم لینکشو بهم بدید🧡 تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

الهی بیچاره مامان من چی کشیده از دستم البته هنوزم همونطوریم

بخدا خسته شدم دور روز بهش میگم س مثل چی با اینک یک دقیقه قبلش بهش میگم مثل سیاه سنجاب .... بهم میگ س مثل تاب تاب

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
بخدا خسته شدم دور روز بهش میگم س مثل چی با اینک یک دقیقه قبلش بهش میگم مثل سیاه سنجاب .... بهم میگ س ...

منم یاد نمیگرفتم مامانم بنده خدا خیلی تلاش می‌کرد بعد دید مثال های اینطوری جواب نمیده اسم های اطرافیان مثال میزد یادم بمونه

نه فقط علاقه ل شعر حفظ کردن اصلا نداره

شعر هارو تو اینترنت سرچ کن با آهنگ بیاد،با آهنگ گوش بده راحت تر حفظ میشه 

بچه ها تو این سن حافظه ضعیفی دارن،میخوام بگم مشکل از بچه نیست  یه حالت طبیعیه که برای همه بچه ها پیش میاد

و اینکه من شنیدم قدرت حفظ کردن پسرها از دخترها ضعیف تره 

و یه مورد دیگه اینکه وقتی داری آموزش میدی به جای اینکه یک ساعت مستمر باهاش تمرین کنی 

10 تا پنج دقیقه باهاش کار کن

اگه گروه مطالعه درسی دارید ممنون میشم لینکشو بهم بدید🧡 تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

شعر هارو تو اینترنت سرچ کن با آهنگ بیاد،با آهنگ گوش بده راحت تر حفظ میشه بچه ها تو این سن حافظه ضعیف ...

اره همین کارو میکنم عزیزم ممنونم بابت راهنمایت ❤️❤️

ایلیا نفس مآنی عشق بایی