ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم🌺من نذر کردم ک تا عمر دارمحتی زمانی ک ازدواج کنم ، هر روز واسه امام رضا و حضرت معصومه هشت ...
چه جالب میخوای امتحان کنی؟
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
یه مطلبی جدیدا خوندم این بود که : ((ازدواج دلیل میخواد ،شما باید برای ازدواج کردن دلیل داشته باشید ،نه اینکه با قصد ازدواج دنبال فردی بگردید )) من خیلی خوشم اومد از این مطلب چون به نظرم حقیقت همین یه نفر باید دلیلی واسه ازدواج کردن من باشه 👍🏻🙏
دلیل اگه بخاطر بالا رفتن سن ، تنوع و فرار از خانواده و سخت گیریاشون باشه چی؟
سلام ،به نظرم باز هم اشتباه ،چون هیچ کس بی مشکل نیست ،حتی با وجود همه مشکلات باید وایسیم و خودمون کنار بیایم نه اینکه به خاطر مشکلات ازدواج کنیم ،من میگم من باید یه شخصی دلیلم باشه واسه ازدواج نه مشکلاتم باعث قصد ازدواجم الان این رو پذیرفتم منی که با وجود شرایط سخت زندگی شخصیتم رو دارم حفظ میکنم واقعا هم سخته و آسون نیست شاید باورتون نشه تو یه بحرانی از زندگیم با یه پیامک اشتباه اونم من شروع ش نبودم و همکارم داده بود باعث شده بود تا سه ماه غصه بخورم که چرا من ریسک کردم چرا بی پروا شدم چرا غرورم و شکستم یه مدتی اون شخص رو مقصر میدونستم اما دیدم نه من دچار تزلزل شده بودم اونم تو اوج مشکلاتم مشکلاتم باعث شد تا به اون آدم پیام بدم به خودم اومدم دیدم چه اشتباه فاحشی کردم به قول روانشناس که گفت مگه ادعات نمیشه که شخص اجتماعی هستی پس چرا خودتو تشنه نشون دادی؟ خلاصه اینکه ما ضربه میخوریم از این درس نگرفتن ها و اشتباه کردن های پی درپی