2777
2789
الان میان میگن ازدواج اش دهن سوزی نیس ولی خیلی جدی نگیراتفاقا ازدواج خوب همه نیازهای تامین میکنه واو ...

عزیز دلم همه میدونن ازدواج خوب خوبه 

ولی خب هر چی اطراف و دوست و آشنا میبینی راضی هم هستن از زندگیشون 

ولی آدمای کمالگرا شاید نمیپسندن اون مدل زندگی رو

خیلی افرادی که تا سن بالا ازدواج نمیکنن کمالگرا هستن 

دلیلشون همینه که مجرد موندن اکثرا

همه ازدواج کردن. پدر و مادرم هم مسن. خودمم تنخای تنها

پس واسه ی خودت خوش باش عزیز

من بابام مامانم دست از سرم بر نمیدارن 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی 700تومن البته همیشه هم کار نیست

ینی برجی ۲۱ تومن؟یا ریاضی من ضعیفه

خیلی خوبه که

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

خیلی خوبه مستقل شی خودت میشی خانوم خودت👌از زندگیت لذت میبری واقعا

دقیقا

من کلا تا اینجا از زندگی هیچ لذتی نبردم. بی پولی، محدودیت به دلیل تعصبات پدر، زندگی توی یه روستا و...

دلم میخواد زودتر به آرزوم برسم مستقل بشم و باقی عمرم با کار و سفر بگذره . 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

سلام عزیزم🌺من نذر کردم ک تا عمر دارمحتی زمانی ک ازدواج کنم ، هر روز واسه امام رضا و حضرت معصومه هشت ...

چه جالب میخوای امتحان کنی؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه مطلبی جدیدا خوندم این بود که : ((ازدواج دلیل می‌خواد ،شما باید برای ازدواج کردن دلیل داشته باشید ،نه اینکه با قصد ازدواج دنبال فردی بگردید )) من خیلی خوشم اومد از این مطلب چون به نظرم حقیقت همین یه نفر باید دلیلی واسه ازدواج کردن من باشه 👍🏻🙏

حتی اگه 50 سالتون هم بشه باز این حس به سراغتون میاد. نمیشه کاری کرد. حتی اگه شاغل باشید و آدم موفقی ...

چرا فقط به خانوما میگی خودتم همینطور

یه مطلبی جدیدا خوندم این بود که : ((ازدواج دلیل می‌خواد ،شما باید برای ازدواج کردن دلیل داشته باشید ...

دلیل اگه بخاطر بالا رفتن سن ، تنوع و فرار از خانواده و سخت گیریاشون باشه چی؟

دلیل اگه بخاطر بالا رفتن سن ، تنوع و فرار از خانواده و سخت گیریاشون باشه چی؟

سلام ،به نظرم باز هم اشتباه ،چون هیچ کس بی مشکل نیست ،حتی با وجود همه مشکلات باید وایسیم و خودمون کنار بیایم نه اینکه به خاطر مشکلات ازدواج کنیم ،من میگم من باید یه شخصی دلیلم باشه واسه ازدواج نه مشکلاتم باعث قصد ازدواجم الان این رو پذیرفتم منی که با وجود شرایط سخت زندگی شخصیتم رو دارم حفظ میکنم واقعا هم سخته و آسون نیست شاید باورتون نشه تو یه بحرانی از زندگیم با یه پیامک اشتباه اونم من شروع ش نبودم و همکارم داده بود باعث شده بود تا سه ماه غصه بخورم که چرا من ریسک کردم چرا بی پروا شدم چرا غرورم و شکستم یه مدتی اون شخص رو مقصر میدونستم اما دیدم نه من دچار تزلزل شده بودم اونم تو اوج مشکلاتم مشکلاتم باعث شد تا به اون آدم پیام بدم به خودم اومدم دیدم چه اشتباه فاحشی کردم به قول روانشناس که گفت مگه ادعات نمیشه که شخص اجتماعی هستی پس چرا خودتو تشنه نشون دادی؟ خلاصه اینکه ما ضربه میخوریم از این درس نگرفتن ها و اشتباه کردن های پی درپی 

2790
2778
2791
2779
2792