2777
2789
عنوان

یا خدااا😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 18 پست
بعضیا خرافاتین مادر شوهرم میگه چ خبره هر روز هروز میری حموم هفته ای یبار برو ضرر داره👊😒

یا خدا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من ابروهام زخمه گفته حموم نرم سه روز .دیروز رفتم فقط بدنمو شستم الان حس بدی دارم ساعتارو میشمارم برم ...

دقیقاً منم میکرو کرده بودم انقد عجول بودم سر دو روز شستم ابروهام پاک شدن دوبارع رفتم میکرو کردم بدم میومد از خودم 

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بو گندش بقول تو شوهرشو اذیت میکنه شما چرا ناراحتی؟

توعم فکر کنم یکی از بو گندیا باشه😅

مردمم اذیت میشن ولی خب شوهرش بیشتر 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بعد طرف میاد تاپیک می نه باردارم شوهرم بهم خیانت می‌کنه یا شوهرم سمتم نمیاد خب لامصب برو حموم

وای اره