2777
2789
عنوان

گربم گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 48 پست
اره فککردم از تنفرت اونجور گفتی پس پسر خوبی هستی ک گربه داری خدا خیرت بده😍

به اون دو تا سفید میگم سفید برفی اونی که زل زده بهم اسمش راکون هست اون لاغره هم یکی از اعضای خانواده راکون هست نسبتشو با راکون نفهمیدم هوز و  اسمم نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه تو موتور ماشین یکی از همسایه ها دار فانی را وداع گفته باشه

خودت گربه داری و این حرفو میزنی؟من اینجا عضو شدم تا نظراتو بدونم و تجربه بچه هارو.اینقدر مستاصل هستم که حد نداره اونوقت اینطور رک بودنتو به نمایش میزاری؟خودتو یک ثانیه میزاشتی جای من.راجع به گربه های خودتم اینقدر رک حرف میزنی؟

خودت گربه داری و این حرفو میزنی؟من اینجا عضو شدم تا نظراتو بدونم و تجربه بچه هارو.اینقدر مستاصل هستم ...

شرمنده نباید اینجور میگفتم حق دارید.

میتونم درک کنم وابستگی خیلی درد آوره مخصوصا رو این زبون بسته ها.

من خودم بعضی وقتا راکون رو دیر میبینم هزار فکر دلهره آوره میاد برام با اینکه فقط یک ماهه پیداشون کردم به نگهبان آپارتمان بغل دست هم گفتم که در ورودی پارکینگ رو هر شب ببنده تا این گربه ها نرن اونجا چون اگه برن درجا میرن تو موتور ماشین.

داییم هم پارسال صبح بود همین موقع ها یکم جلوتر بود که صبح ماشینو روشن کرد بریم یهو سرصدا گربه بلند شد سریع خاموش کرد کاپوتو زد زدیم بالا دیدیم گربه بود دستش رفته بود تو تسمه قطع شده بود دیگه گفتیم میمیره ولی چون کمی جون داشت انداختمش تو کارتون بردمش کیلینیک که خدایه شکر زنده موند ولی یه دست نداشت  لنگ میزد الانم هر وقت میرم خونه داییم میبینمش میاد رو دیوار اینقدر قوی هست با یه دست میادا دیگه داییم بهش غذا میده در کل این شد تجربه ای برام حتی قبلا هم تاپیکشو زدم که آقا تو فصل سرما صبحا قبل روشن کردن ماشین چند بار اروم بزنید تو کاپوت تا اگر گربه ای بود بره اما کو گوش شنوا.

برای همین هوا سرد شده الان یه احتمال دادم ممکنه هچین اتفاقی برای گربتون افتاده باشه اما بازم حق با شماست نباید اونطور میگفتم معذرت.

موفق باشید

شرمنده نباید اینجور میگفتم حق دارید.میتونم درک کنم وابستگی خیلی درد آوره مخصوصا رو این زبون بسته ها. ...

گربه 1 ساله تو کاپوت میره؟فکر نمیکنم جا بشه.تو ماشین خودمون تا امروز نرفتن امیدوارم فقط سلامت باشه و بیاد

گربه 1 ساله تو کاپوت میره؟فکر نمیکنم جا بشه.تو ماشین خودمون تا امروز نرفتن امیدوارم فقط سلامت باشه و ...

آره متاسفانه میرن.

ماشینا وقتی میرن تعمیرگاه اکثر تعمریگاه ها وقتا موتورو از زیر تعمیر میکنن دیگه اون سینی زیر رو نمیندازن ببندن و باز میمونه

بعد هوا که سرد میشه گربه ها دنبال جای گرم میگردن وقتی نزدیک ماشین میشن گرمای موتور ماشین رو احساس میکنن و میگردن از زیر وارد موتور میشن از شانس همون فضایی هم که توی موتور آزاده گوشه کنارش همش تسمه و پروانه فن ماشینه حالا انشالله گربه شما سالمه ممکنه برگرده ممکنه هم به خانواده دیگه تو همون محلتون عادت کرده باشه اگر خانواده دیگه بهش غذا داده بوده باشن تو حیاط ممکنه عادتی شده باشه اونجا یا اصن احتمال داره یکی گرفته باشش و برده باشش سرپرستیشو بگیره چون زیاد دیدم از تو خیابون میگیرن میبرن عادتیشون میکنن سرپرستیشونو میگیرن خلاصه این نیست فکر کنی همیشه احتمالا بد ممکنه احتمالا خوبم ممکنه و من امیدوارم زودتر برگرده پیشتون.عکس دارید ازش؟

آره متاسفانه میرن.ماشینا وقتی میرن تعمیرگاه اکثر تعمریگاه ها وقتا موتورو از زیر تعمیر میکنن دیگه اون ...

اره با حرفات موافقم اما نه برای گربه 1 ساله.گربه کوچیک و بغلی باشه اره میگیرنش.اما پیشی منو خودمم میخواستم بغلش کنم خوشش نمیومد

اره با حرفات موافقم اما نه برای گربه 1 ساله.گربه کوچیک و بغلی باشه اره میگیرنش.اما پیشی منو خودمم می ...

اگه عکسشو دارید یه آگهی بزنید تو دیوار شهرتون و مشخصاتشم بگید با محلتون ممکنه کسی دیده باشش آمارشو بده بهتون

اگه عکسشو دارید یه آگهی بزنید تو دیوار شهرتون و مشخصاتشم بگید با محلتون ممکنه کسی دیده باشش آمارشو ب ...

دادم پت شاپا استوری کنن فردا هم میرم عکسشو چاپ کنم.اما چیزی که خیلی میترسونه منو اینه که خیلی زرنگ بود ماشالله..میترسم زبونم لال سم داده باشن یا هزاربار زبونم لال تصادف.اینا منو خیلی میترسونه

دادم پت شاپا استوری کنن فردا هم میرم عکسشو چاپ کنم.اما چیزی که خیلی میترسونه منو اینه که خیلی زرنگ ب ...

حتما آگهی کنین تو دیوار من الانم تو دیوار خیلیا دیدم آگهی کردن نوشتن گمشده شما هم آگهی کنید.

نه بابا دیگه اونقدر بی شرف نیستن سم بدن به یه زبون بسته