2777
2789
عنوان

مادر تنها

120 بازدید | 12 پست

سلام خیلی دلم گرفته برادرم بعد فوت پدرم اجازه نداد بریم خونه مادرم میگه ازتون بدم میاد چرا زمین پدرم رو ارزون بهم نفروختین دائم غصه تنهایی مادرم رو میخورم مریض میشه تنهاست همیشه تنهاست یه پسر بدجنس باعث شده تو زمان پیری استرس بکشه 

راهکار بدید چه دعا و راهکاری دارید قانونی هم اقدام کردیم 

هر دعایی بگید خوندم الان فقط دوست دارم زودتر نفرین ما دامنشو بگیره 

زنش هم کاسه داغ تر از آش شده کفش های منو خونه پدرم لگد میکنه دعوا راه میندازه😞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مادرم طبقه بالا اونا پایین متاهل هست

برید تقاضای انحصار وراثت بدید 

داداشتم الان تو ملکی که شما ارث می‌برید نشسته باید اجازه شو بده 

بعد هر کدام ارثیه تون رو بردارید به مادرتون یه خونه کوچیک رهن کنید نزدیک خودتون 

تو اقوام دیدم تو ملک ورثه زندگی میکنند تازه طلب کارم هستن 

دیگه مثل قدیم نیست همه سریع ارثشون رو می‌گیرند میزنن به زخم زندگی خودش مگه اینکه واقعا برادره برای بقیه پدری کنه

یه فامیلمون مادرشون سکته کردبعد فوت شوهرش نمیتونه راه بره  چندین ساله همون اول دخترا گفتند این زن برادر ما مادرمون رو نگه نمیداره خونه و هرچی بود فروختن 

ارث مادرشون رو گذاشتن بانک  هر ماه یکی از بچه ها نوبتی میبره خونه خودش از مادرش مراقبت میکنه اون مبلغ سود پول بانک مادرشون بابت دستمزد و هزینه برمیداره منتی هم ندارند 

البته مادر اینها خودش تنها نمیتونه زندگی کنه 

مادر شما الان سالمه. باید مراقب باشید از ناراحتی مریضی نگیره 

چند تا خواهر برادر باشید به اون داداشت زیاد نمیرسه حالش گرفته میشده

برید تقاضای انحصار وراثت بدید داداشتم الان تو ملکی که شما ارث می‌برید نشسته باید اجازه شو بده بعد هر ...

همین کار رو کردم آتیش گرفته فقط این وسط مادرم هم مجبوره از خونه ۲۵ ساله اش بره خدا هم برادرم هم زنش رو روسیاه عالم و آدم بکنه تو این سن مادرم وقت استراحتش بود نه استرس واسه اینکه خدایا کجا میرم چیکار میکنم دیگه واقعا خسته شدیم خدا باید یه معجزه ای بفرسته نمیدونم چجوری 

از این ناراحته سرمایه اش رو باید بده خونه بخره میدونی از بس بدی کرده بود بی جواب گذاشته بودیم فکر کرده بود همیشه اینطوری میشه ولی اینبار فرق میکنه شکایتم رو پس نمیگیرم تا یکماه ان شاالله تکلیف معلومه به مادرم هم گفتیم تا زنده ای مال و اموالت رو وصیت کن اداره اوقاف بزار بیشتر آتیش بگیره بدبخت پول پرست پدرم همیشه تو روش پشت سرش میگفت به نون شب محتاج بمونی ان شاالله دنیا گرده می چرخه امیدم به عدالت خداست شما هم دعا کنید ما رو

یه فامیلمون مادرشون سکته کردبعد فوت شوهرش نمیتونه راه بره چندین ساله همون اول دخترا گفتند این زن بر ...

مادرم حرف گوش نمیکنه فقط میترسه از اون یزید همش میگه آبرومون میره انگار آبرویی مونده که بره 

خدا بگم چیکارشون کنه خسته شدم از بس به اذان و خدا و ابوالفضل سپردم بخدا احساس میکنم خدا میگه بسه شنیدم چقدر میگی 😞💔 مادرم مریض میشه میگه یه وقت نیایین دعوا میشه بخدا لال میکشیم دعا کنید خدا زودتر یه کاری کنه 

مادرم حرف گوش نمیکنه فقط میترسه از اون یزید همش میگه آبرومون میره انگار آبرویی مونده که بره خدا بگم ...

دوسه ماه مقاومت کنید شکایت تون را پس نگیرید درک میکنم عروس ماهم طبقه بالا مونه اون بی ادبی میکنه مامانم به من میگه آروم باش هیس... 

برای مادرتم دنبال جا بگرد که اذیت نشه 

نیاز نیست مادرت اموالشو بده به اوقاف 

مادرت اموالشو صلح عمری کنه به شما که تا زنده هست اموال مال خودشه دو از جون فوت شد کل اموال برسه به شما

دوسه ماه مقاومت کنید شکایت تون را پس نگیرید درک میکنم عروس ماهم طبقه بالا مونه اون بی ادبی میکنه مام ...

پس نگرفتم داره میسوزه میگه گفتم پشیمون میشی مادرم ترسو هست حرف گوش نمیکنه