2777
2789

یا شنیدید؟

من به یکی شدیدا مشکوکم ولی اگه تعریف کنم براتون متهم میکنید منو به دروغگویی

تو اطرافیان شنیدم که یه مردی فلج بوده بعد با پرستارش ریخته رو هم به نامزدش خیانت کرده بعدش که خوب شده با پرستاره ازدواج کرده

اعصابم خرابه تمام افکارم بهم ریخته تو رو به امام حسین اگه قصد توهین دارید نیاید تو تاپیک 

خدا داند

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت به ذات انسان بستگی داره نه به سلامت جسمی

پس هرچیزی از هرکسی ممکنه

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

ذهن مریض و خراب به فلج بودن و نبودن ربطی نداره

من برای دکوراسیوون منزلم به یه زوج گفته بودم که انجام بدن آقا یه پا نداشت خانم هم تو زیبایی حرف نداشت… 

ولی مرده جوری جندش باهام حرف میزد که من خودمو کشیدم کنار گفتم شوهرم کارارو انجام بده باهاش رو به رو نشم

آدمی که بخواد خیانت کنه باید همون زمین گیر بمونه

حالا اونجوری نگو گلم تو که مطمئن نیستی

ولی کلا...آدم خیانتکار باید زنده زنده بسوزه آتیش بگیره تا بمیره

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ذهن مریض و خراب به فلج بودن و نبودن ربطی ندارهمن برای دکوراسیوون منزلم به یه زوج گفته بودم که انجام ...

منم همینو میگم 

وای خوب یارو واقعا تو جا افتاده و حالش بده بعد به ما که نزدیک هستیم بهش محل نزاشت ولی برای پرستارش یه ناز و عشوه ای میومد

نمیدونمبلاخره مهمه برام طرفباید بفهمم برای کی دارم آرزوی سلامتی میکنم

arezo nakon 

asan joday ina 

doa kony....hes khobesh be zrndegi khodet 

barmigarde

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا