حایدح مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 208 عنوان دوستی 58 بازدید | 9 پست سلام دوستان من خیلی تنها هستم شخصیت درون گرایی دارم ولی دیگه از این تنهایی زیاد هم حالم بهم میخوره یه چنتایی هم دوست داشتم که بنا به دلایلی یا اونا منو کنار گذاشتن یا من اونارو کنار گذاشتم احساس تنهایی زیادی دارم و حس می کنم دوست داشتنی نیستم 🥺 1403/08/13 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2557 منم اوایل مث تو بودم ولی خب الان خیلی بهتر شدم .اگ سنت کمه احتمالا بخاطر سنته.
حایدح مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 208 احیانا دختر هستم و منظورم دوست های هم جنس خودم هست
حایدح مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 208 منم اوایل مث تو بودم ولی خب الان خیلی بهتر شدم .اگ سنت کمه احتمالا بخاطر سنته. ۲۱سالمه
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2557 احیانا دختر هستم و منظورم دوست های هم جنس خودم هست متوجه شدم عزیزم
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2557 ۲۱سالمه اوه من ۱۹ سالمه..خب چرا اینجوریی؟منم خودم درونگرام .ولی خب تا ی جاهایی روابطم با مردم و اجتماع اوکیه یعنی خودم خودمو درس کردم..توام سعی کن کنار بیای اینجوری واس خودت سخت میشه .خوبه آدم چن تا دوست و رفیق کنارش داشته باشه حتی اگ در حد صمیمی هم نباشه
حایدح مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 208 اوه من ۱۹ سالمه..خب چرا اینجوریی؟منم خودم درونگرام .ولی خب تا ی جاهایی روابطم با مردم و اجتماع اوکیه ... آخه مامانم اجازه نمیده بیرون برم با هر کس هم دوست میشم خب یا باید آشنا باشه ( که به هر شکلی که بگی صابونشون به تنم خورده) غریبه هم اونقدر اذیتم می کنه که خودم بیخیالش میشم
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2557 آخه مامانم اجازه نمیده بیرون برم با هر کس هم دوست میشم خب یا باید آشنا باشه ( که به هر شکلی که بگی ص ... وا مگ بچه ایی ک اینجوری باهات رفتار میکنه..تو فضا مجازی دوست شو .راه های زیادیه .خودت شرایطو فراهم کن اصن هیچیم ب مامانت نگو .فیلم ببین سریال ببین.تو گروه های چت برو .هر کار دلت میخاد بکن نزار محدودیت هایی ک واست میزارن ی سد بشه واست ک بعد ها همیشه افسوسشو بخوری و عقده بشه واست