2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم خانوما بیاین😪

286 بازدید | 9 پست

یک ساله عقد کردیم

۲۳ سالشه 

خودمم ۱۷

مثلا عکس یه دختر نشونش میدم که عمل داره میگه چقدر خوشگل و نازه ولی من میخوام برم اون عملارو انجام بدم که شبیه اون دختر شم اجازه نمیده امروز به شوخی بهم میگفت زشتی. حالا همیشه ازم تعریف میکنه ها 

من باهاش دعوا کردم گفتم خب پول بده عمل کنم اول گفت ندارم بعد گفت باشه 

ولی وقتی بهش گفتم چرا اینجوری میکنی این عکسو دیدی گفتی خوشگله گوشیو قطع کرد بعد دوباره زنگ زدم دیدم خاموش کرده 

الان من چیکارکنم 🥲واقعا مقصر منم ؟😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابش رو نده مردها رو نباید رو بدی اصرار نکن عکس دختر هم بهش نشون نده به قدر کافی میبینه خودش

آخه میخوام بینیمو عمل کنم اصلا راضی نمیشد این دختره که نشونش دادم بینیشم عملی بود گفتم اگه ببینه خوب در میاد شاید بزاره

آخه میخوام بینیمو عمل کنم اصلا راضی نمیشد این دختره که نشونش دادم بینیشم عملی بود گفتم اگه ببینه خوب ...

بینیت مگه چشه ؟ چرا خودتو میدی زیر تیغ این چه سمی هست همه افتادند آخه توش 

حالا یکسری بینی هستند ناجورن کاری ندارم ولی یکسری واقعا بدون ایراد هستند ببین زنداداش من یکیش رفت بینی عمل کرد یعنی بینی خودش عروسک بودا هرکس دید گفت این آخه بینیش چش بود مگه ..ومن هیچی نمیگفتم ولی شرایط مالی خوبی ندارن اما رفت وام گرفت جراحی کرد ...شما رو همسرت همینطوری دیده پسندیده الآنم ۱۷ سالته کمی صبر کن ۲۵ سالگی برسی بعد عمل کن چون بینی همچنان رشد می‌کنه میدونی که 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بینیت مگه چشه ؟ چرا خودتو میدی زیر تیغ این چه سمی هست همه افتادند آخه توش حالا یکسری بینی هستند ناجو ...

بینیم پف داره یکم 

خاک توسرم چقدر سادم 🥲 

حالا اگه گوشیشو روشن کرد بهش پیام بدم یا من قهر باشم؟