2777
2789
عنوان

شما مالک صندلی مترو نیستین

98 بازدید | 5 پست

1. لطفا وقتی از جاتون تو مترو بلند میشین برای خودتون جانشین تعیین نکنین صندلی واسه شما که نبوده شما فقط روش نشستین و وقتی پاشین برای کسی هست که بالا سرتون وایساده فرقی هم نمیکنه که چند سالش باشه 

بازم میگم شما مالک صندلی نیستین درنتیجه نمیتونین تعیین کنین که کسی که 25 سالشه نباید بشینه و کسی که 50 سالشه حق داره بجاش بشینه 

فقط و فقط کسایی که بالای 65 سالشونه و یا حامله ان اولویت دارن بقيه برابرن تو این مورد 

بی شعور نباشین 

متنفرم از کسایی که ایستگاه بعد میخوان بلند شن به یه نفر اشاره میکنن میگن بیا جای من بشین 

نکشیمون فداکارررررر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2. پررو نباشید 

مهم نیست سنتون چقدر هست اگر زیر 65 هستین و حامله هم نیستین هیچ اولویتی نسبت به بقیه ندارین 

اینکه کمرتون درد میکنه و هر دلیل دیگه ای به بقیه مربوط نیست 

بقیه هم هزار تا مشکل دارن 

این دلیل نمیشه که شما بیاین جاشونو بگیرین چون سنتون ازشون بیشتره 

من امروز خودم پریود بودم سرم درد می‌کرد از صبح سرکار بودم بعد یه زنه با پررویی تمام میخواست به این بهونه که سنش از من بیشتره جایی که حق من بود رو بگیره 

بعضیام‌ وسیله ها و کیفاشونو میذارن رو صندلیا قشنگ جای یکی دو نفرو میگیرن اصلا هم‌ به روی مبارکشون نم ...

بگو بهشون 

من میگم 

بخدا نگیم ظلم کردیم به همه 

حتی اگر گوش هم ندن مهم نیس وظیفه ما گفتنه 

به هر دلیلی خواستین جای کسی رو بگیرین باید ازش خواهش کنين و اگر طرف پذیرفت لطف کرده بهتون وظیفش نبوده 

بازم میگم به جز حامله بودن و مسن بودن و یا معلول بودن هر دلیلی داشتین به خودتون مربوطه و نه مردم