2777
2789
عنوان

دو قلو

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دوقلو بارداری؟

نه ولی چند سال پیش که مامانم دوقلو باردار بود ازش دوبرابر میگرفتن...البته برای مادرم رو تو سونوی قلب تشخیص ندادن که دوقلوئه توی سونوی ان تی معلوم شد

‌ مترسک : من مغز ندارم، تو سرم پر از پوشاله دوروتی : اگه مغز نداری پس چه جوری حرف میزنی؟مترسک : نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستن که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن!
براي درقلو باردار شدن چه دارويي هست؟

داروهای تحریک تخمک گذاری مثل کلومیفن و لتروزول و امپول ازادسازی تخمک..

ولی یه ریسکی ک داره اینه ممکنه تخمدان زیاد فعال بشه و دچار کیست بشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
داروهای تحریک تخمک گذاری مثل کلومیفن و لتروزول و امپول ازادسازی تخمک.. ولی یه ریسکی ک داره اینه ممک ...

من پرسیدم میگن کلومفین زنای ۳۰الی۳۵به بالارو ممکنه دوقلو دار کنه بازم شانسش کمه

خدایا خیلی دوستت دارم
من ۱۷ونیم

عزیزم خیلی کوچولویی.اما نترس من انقدر تنبل و لوس بودم هیچکس باورش نمی شد بتونم .اما من تونستم بدون کمک دست تنها بزرگشان کردم.۱۱روز بعد سزارین همه کارهای خونه و بجه ها با خودم بود.سخته اما میگذره.

عزیزم خیلی کوچولویی.اما نترس من انقدر تنبل و لوس بودم هیچکس باورش نمی شد بتونم .اما من تونستم بدون ک ...

اره انشاءالله که سالم بدنیا بیان خدا کمکم میکنه و از پسشم بر میام

خدایا خیلی دوستت دارم