دوستان هزینه خرج و مخارج بیمارستان واسه بارداری دوقلو دوبرابره؟مثلا من دیدم یک خانمی سونو داد مشخص شد دوقلویه و هزینه یک سونو دیگم گرفتن ازش یعنی خرج زایمان و سونو و غربالگری دوبرابره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ولی چند سال پیش که مامانم دوقلو باردار بود ازش دوبرابر میگرفتن...البته برای مادرم رو تو سونوی قلب تشخیص ندادن که دوقلوئه توی سونوی ان تی معلوم شد
مترسک : من مغز ندارم، تو سرم پر از پوشاله دوروتی : اگه مغز نداری پس چه جوری حرف میزنی؟مترسک : نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستن که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن!
داروهای تحریک تخمک گذاری مثل کلومیفن و لتروزول و امپول ازادسازی تخمک..
ولی یه ریسکی ک داره اینه ممکنه تخمدان زیاد فعال بشه و دچار کیست بشه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
عزیزم خیلی کوچولویی.اما نترس من انقدر تنبل و لوس بودم هیچکس باورش نمی شد بتونم .اما من تونستم بدون کمک دست تنها بزرگشان کردم.۱۱روز بعد سزارین همه کارهای خونه و بجه ها با خودم بود.سخته اما میگذره.