نظرتون درباره مهاجرت چیه؟ موقعیت داشته باشین میرین؟ من درلم می خواد قبل از مرگ دنیارو ببینم. می دونم ایران با این شغل نمی تونم به این آرزوم برسم. ولی از مهاجرت می ترسم. حتا راهشو نمی دونم. مجرد هم هستم. شغلمم مهندسی کامپیوتره. شما جای من بودین چیکار می کردین؟
بیا باهم دوست شیم بریم😂من از انهایی میترسم تو خارجم کسی ندارم
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
من موقعیتش دارم ولی تصمیمی برای رفتن ندارم . چون پروسه مهاجرت سخته و فعلا درخودم از لحاظ روحی روانی نمیبینمش. ولی اگر دنبال پیشرفت و زندگی اروم و عدالتی باید بری
واقعا دوست دارم. فقط نمی دونم اونجا چطوری کاری گیر میارن؟ چه شکلی شروع می کنن؟
زبانت خوب باشه
میشه رفت مدرک فنی گرفت
اونجا کار کرد
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
دلم می خواد آمریکا باشم. شغل مناسب مرتبط با رشته ام داشت باشم. تو تعطیلاتم بتونم برم کشورهای مختلف. از اینکه زندگیم همین جور داره می گذره خیلی ناراحتم. اینجا حتا نمی تونم یه سفر داخلی برم