2777
2789
بگین لطفا

مارموز و مارمولک

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگین لطفا

چشماش مهربونه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

منظم 

عصبی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

درونگرا 

زیاد به مسائل اطرافش توجه میکنه 

ولی توی خودش میریزه 

اتفاقا برعکس این که دوستان گفتن مارمولک و مرموز 

چون همه چیو توی خودت میریزی اینجوری فکر میکنن 

قابل اعتماد و دوست خوب و غمخوار 

هر وقت دلتون گرفت من هستم 
درونگرا زیاد به مسائل اطرافش توجه میکنه ولی توی خودش میریزه اتفاقا برعکس این که دوستان گفتن مارمولک ...

درسته کاملا 

بنظرت آینده خوب احساسی یا تحصیلی یا کاری داره؟

کلا چون درست حدس زدی راجع بهش

هرچی حس میکنی بگو لطفا 💗

درسته کاملا بنظرت آینده خوب احساسی یا تحصیلی یا کاری داره؟کلا چون درست حدس زدی راجع بهشهرچی حس میکنی ...

آینده و د رست کردنش دست خود ادمهاست 

چجور فکر کنن چجور تلاش کنن و چجور  هدف های خودشان را بدست بیارن 

هیچکس نمیتواند از اینده خبر بدهد جز خود انسان با تلاش 

هر وقت دلتون گرفت من هستم