2777
2789

دوستان ناراحت نباشد  من هم خیلی راهها زو رفتم خودتون زو اذیت نکنید آخرش تو همین نینی سایت یه شماره گذاشته بودن و یه پیج، توکل به خدا سفارش دادم پودر عراقی اصل بود همون دفه اول نتیجه عالی رو دیدم خدا خیرشون بده شماره گذاشته بودن منم شمارشونو میزار م شما هم امتحان کنید العان فقط شامپو سبغ میزنم هیچ برگشتی نداشته خدا رو شکر

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

@Kerem.poost 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچهها دیگه شپش درمان  قطعی داره من دوسال درگیر بودم دوتا دخترام داعم خارش سر  شدید داشتن حتی کف سر خودم زخم شده بود انقدر خرج دکتر کردم مردم ،خلاصه هر چی میگفتن میزدم ،گیاهی ،شیمیایی،اخه مردم متوجه بشن شپش داری نزدیکت نمییان ،عداب روحی میکشیدم ،بیمارستان که رفتم واسه عمل اونجا یه پرستار متوجه شد بهم شماره داد  از بیمارستان که مرخص شدم تماس گرفتم شماره یه خانمی بود برام دارو عراقی شپش فرستاد فقط یه بار زدم واسه خودم و دخترام برام معجزه کرده بعد دو سال ،الهی دست به خاک بزنه براش طلا بشه داعم دعاگوش هستم ،بیشتر از همه نگران بچههام بودم ،جدا از اینکه چقدر حرج دکترا  کردم

بعضی از دکترا خییلی بی وژداناا ،ولی شما هم بگیرید بزنید فقط یکبار بزنید درمان میشین ،صد در صد،منم دعا کنید ،خیییلی محتاج دعام

این شمارشه ،ارسالم دارن   ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

ای بابا  من دو سال با دوتا دخترم درگیر شپش بودم  کلی دکتر خرج کردم تاحدی که دکتر یه سری قرص میداد حاوی سم بود که شپش ها از خون ریشه موهام بخورن و بمیرن ولی حال خودم بد میشد متاسفانه خوب نشدم

یه روز تو نینی نی سایت یه شماره ای گذاشته بودن که خیلی تعریف کرده بودن گفته بودن فقط یکبار بزنی در مان میشی  میگفت  یه پودر خارجی بود --منم داشتم میرفتم اتاق عمل  سپردم به خدا و  گفتم برام ارسال کنن با اینکه با عجله و الکی دارو رو به موهام زدم و رفتم  اتاق عمل  وقتی یه هفته بعد از عمل دقت کردم دیگه اثری از شپش موی خودم و دخترهای ندیدم

الهی دست به خاک بزنه براش طلا بشه من رو مدیون خودش کرد

منم شمارش رو میزارم شما  استفاده کنید من رو هم دعا کنید

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

ای بابا  من دو سال با دوتا دخترم درگیر شپش بودم  کلی دکتر خرج کردم تاحدی که دکتر یه سری قرص میداد حاوی سم بود که شپش ها از خون ریشه موهام بخورن و بمیرن ولی حال خودم بد میشد متاسفانه خوب نشدم

یه روز تو نینی نی سایت یه شماره ای گذاشته بودن که خیلی تعریف کرده بودن گفته بودن فقط یکبار بزنی در مان میشی  میگفت  یه پودر خارجی بود --منم داشتم میرفتم اتاق عمل  سپردم به خدا و  گفتم برام ارسال کنن با اینکه با عجله و الکی دارو رو به موهام زدم و رفتم  اتاق عمل  وقتی یه هفته بعد از عمل دقت کردم دیگه اثری از شپش موی خودم و دخترهای ندیدم

الهی دست به خاک بزنه براش طلا بشه من رو مدیون خودش کرد

منم شمارش رو میزارم شما  استفاده کنید من رو هم دعا کنید

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

دوستان ناراحت نباشد  من هم خیلی راهها زو رفتم خودتون زو اذیت نکنید آخرش تو همین نینی سایت یه شم ...

ممنونم از راهنماییت الهی خیر ببنید این پودره عالی بود 

بچه‌های مدرسه تمام دعا میکنن  همشون خوب شدن

والا این پستو من خیلی وقت پیش گذاشتم.برا دفعه اولی که دخترم شپش گرفته بود.خیلی اذیت کردم دخترمو‌.الا ...

سلام.

شما وسایل خونه و هرجا سرش رو گذاشته رو هم ضدعفونی میکنین؟

من  محلول گیاهی استفاده کردم عالی بود 

همه رشک وشپش دریک جلسه پوک شد 

همیشه از خانمی که این محلول گرفتم دعا میکنم واقعا معجزه می‌کنه

این شمارش هرکسی این مشکل داشت می‌تونه بهش پیام بدهد

مشکلت برطرف شد منم دعا کن 

09194835224

با یه بار استفاده ازش نتیجه عالی می‌گیرد 

در صورت نارضایتی حتی یک درصد میتونید درخواست عودت وجه انجام بدین 

به پشتیبانی سایت پیام بدین راهنمایی ایتون میکنن 09146089934 تلگرام هستش