2777
2789
ده نفر با دوتومن نمیشه عزیزم، شاید برای ۵ نفر بشه ولی ۱۰...

خب شام میشه زرشک پلو با مرغ داد که خیلی در نمیاد برنج که همیشه تو خونه هست میمونه مرغ که اونم اگه 400بزاری کنار براش خوبه 400هم کیک 200تومن میوه 200تومن تزئینات 200تومن تنقلات

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حدودا ۶۰۰ اینا کیکت میشه فقط

بستگی داره صفر تا صد همه چی رو بخوای از بیرون بخری نمیشه ولی خب اگه گوشت و مرغ و برنج اینا داشته باشی تو خونه میشه 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

یه کیک 2 کیلویی 

میوه به تعداد بخر 

تنقلات هم پفیلا خودت درست کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خب شام میشه زرشک پلو با مرغ داد که خیلی در نمیاد برنج که همیشه تو خونه هست میمونه مرغ که اونم اگه 40 ...

شما کجا زندگی میکنید که این قیمت ها هست میوه و این چیزا. 

با ۴۰۰تومن شاید بتونی کیک یزدی بگیری نه کیک تولد 

ینی هم کادو بگیری هم تولد؟؟؟؟

بنظر من نمیشه

کادو خب بستگی هم داره چی بگیری الان یه ادکلنم بخوای بگیری سطح پایین هم باشه ۱ تومنه

مگر اینکه مهمونیت در حد دوسه نفر باشه 

ک اونم ک خونه باشی کار جم میشه 

اگ بری کافه ک ۲ تومن همونجا میره 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
خب شام میشه زرشک پلو با مرغ داد که خیلی در نمیاد برنج که همیشه تو خونه هست میمونه مرغ که اونم اگه 40 ...

سالاد ونوشیدنی هم میخوای

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
منم میگم میشه ولی دوستم میگه نمیشه

من فک کردم برای دونفرمیگی،نه برای ده نفرخیلی خیلی کمه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
نه صفر تا صد همه چی از بیرون نمیخرم فقط کیک وتزئینات و مرغ و میوه

اوکیه پس کافیه

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: