2777
2789

چند روز پیش عکس یه دختر رو گذاشتم و گفتم خوشگله واقعا هم خوشگل بود چشم و ابروهاش و پوستش گفتن نه ساده و زشته و ...

در حالی که چند روز بعدش همون عکس رو گذاشتم ک گفتم ببینید چقدر زشته همه گفتن نه خوشگله و ...

فازشون معلوم نیست 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکی که تاپیک میزنه میدونه هیشکی اینجا روانشناس نیست فقط درحد اینکه همین حضوریم با یکی میشینیم درد و دل میکنیم حرفاشون و میگن خود طرف باید نذاره شما نمیتونی توهین کنی که یه مشت بی سواد نظر میدن خود طرف تاپیک نزنه تا به قول شما بی سوادا جواب ندن وااا یکم فکر کنید حرف بزنید چقدر مسخره 

یه سفره ای بازه دور هم نون بی‌سوادی‌مون رو می‌خوریم و خوشیم... اذیتمون نکن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چند روز پیش عکس یه دختر رو گذاشتم و گفتم خوشگله واقعا هم خوشگل بود چشم و ابروهاش و پوستش گفتن نه ساد ...

فاز شما معلومه قضاوت میکنید؟

به خاطر همین نخبه ها از مملکت میرن تا گیر شما نیوفتن

وای ترکیدم از خنده از پیامت 😂😂

😂😂 همیشه بخندییییییی همینطورییی

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

فاز شما معلومه قضاوت میکنید؟به خاطر همین نخبه ها از مملکت میرن تا گیر شما نیوفتن

الان من کی رو قضاوت کردم ؟