2777
2789
عنوان

کار در منزل

121 بازدید | 10 پست

بچها من چندسال کار خام دکوراتیو انجام میدادم درامدم عالی بود اما چون تو خونم بود و کثیف کاری داشت و حجم کارم زیاد بود جمع کردم 

بنظرتون یسری از کارای رنگی رو تو خونم شروع کنم تو باسلام غرفه بزنه کارم میگیره؟الان عکس میزارم ببینید البته اینا باید توی باکس بره و تمیز رنگ شه و وارنیش بخوره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

در باسلام نمیگیرهباسلام بیشتر برای خوراکی ها مناسب هستاین مدل چیزها در اینستا بیشتر خواهان داره

تو اینستا کار میکردم رنگ نشدش همکارام میخریدن

الان نمیخوام دیگه خام کار کنم توان شروعش تو اینستا از صفر رو هم ندارم

تو اینستا کار میکردم رنگ نشدش همکارام میخریدنالان نمیخوام دیگه خام کار کنم توان شروعش تو اینستا از ص ...

الهی موفق باشین از این به بعد هم

اما در باسلام وقتتون رو تلف نکنین چون برای این مدل کارها، کارایی نداره

یه سایت پیدا کنین که برای فروش محصولات این چنینی، مناسب باشه

سلام عزیزم خودم درست میکنممن کارم بیشتر هفتسین فرشته بود اینارو هم درکنارش انجام میدادم

با چی درست کردیند  خیلی دوست دارم یاد بگیرم  کلاسس جایی هست قیمت مناسب   الان که اخرای  بارداریمه   ولی  دخترم دوست داره یاد بگیره  

با چی درست کردیند خیلی دوست دارم یاد بگیرم کلاسس جایی هست قیمت مناسب الان که اخرای بارداریمه ...

با قالب سلیکونی و پودر سنگ عزیزم

نه خودم علاقه داشتم تو اینستا گشتم پیدا کردم یاد گرفتم 

یا اگر کانال داریند بهم بدین خوشحال می شم نمونه کار ببینم

متاسفانه پیجمو جمع کردم ده کا فالور داشتم زحماتمو به باد دادم چقد مشتری داشتم من اگر ول نمیکردم الان کارگاه داشتم