2777
2789
عنوان

خاستگار من

132 بازدید | 7 پست

بچه ها من 19 سالمه پشت کنکوریم 

این چند وقت چند تا خاستگار برام اومده بیشتریارو رد کردم

یکیشونو اجازه دادیم بیان خاستگاری یعنی خانوادم اسرار کردن وضع مالیش خوبه ولی سنش خیلی از من بیشتره من رد کردم 

حالا یکی دیگه پیدا شده اجازه میخاد برا خاستگاری 

نمیدونم اجازه بدم یا نه 

خودم که حس میکنم سنم کمه ولی میترسم نکنه بعدا برام موقعیت خوب پیش نیاد اینم بگم که تو شهرستان کوچیکی زندگی میکنیم 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قصد ادامه تحصیل نداری، یا حداقل قصد جدی برا قبولی در رشته تاپ نداری، خب اجازه بده بیان، حتما هم به این توجه کن از لحاظ سنی، اخلاقی، فرهنگی، حتی مالی تقریبا همکفو باشین که بعدا به مشکل برنخورین

ببین به سن و اینا نیست .. به حرف مردم هم نیست

باید ببینی میتونی کنار درست مسئولیت بزرگتری که ازدواج کردن باشه رو هم به عهده بگیری؟ به بلوغ و شناخت کامل از ازدواج رسیدی؟ اگه اره که ازدواج کن وگرنه هنوز زوده