2777
2789
عنوان

کیا بچه بودن بدبخت بازی می کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 42 پست
وای مردمممم از خندهخیلی باحال بود همون انگاری فلسفه شنلگ خوردن درک نکرده بودی چرا می خورن چرا می دون ...

وایییی ،خدادلتو شادکنه، ازخنده گریم گرفت😅😅😅❤️

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
من این کارو نمیکردم ولی موقع عروسک بازی سناریو این مدلی براشون میچیدم چن تا باربی داشتم که مدام مشکل ...

وای چه مغزی داشتی اون زمان چه سناریویی

ما تهش مادر عروسکها بچه هایش بزرگ می کرد پدرشون هم فضانورد بود تو‌فضا بود هیچ وقت نبود اسکل وار بازی می کردم🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵

۶ سالمون بود رده سنی هممون تا ۹ بود بیشتر نبود دیگه 

با دختر عمو هام و پسر عمو هام بازی میکردیم 

پسر عموم همیشه شوهر من بود  تو بازیا 🤦🏻‍♀️💔

بهش میگفتم مثلا تو یه آدم خیلی خوشتیپی بودی 

بعدش حالا دامادی برو  برای من گل بچین بیار 

پسر عمو بدبخت رفت برای من گل بیاره 

زنبور نیشش زده بود می‌گفت همش تقصیر تو هستتتت

همش به خاطر تو بوده 

من دیگه تو بازی شوهر تو نیستم 

🤦🏻‍♀️💔😂😂

وای چه مغزی داشتی اون زمان چه سناریوییما تهش مادر عروسکها بچه هایش بزرگ می کرد پدرشون هم فضانورد بود ...

نه مال من بدبخت بودن یه جا هم دختره هرزه بود دوست پسر میورد خونه مادره میاد میبینه سکته میکنه 

یه جا هم عروس دوماد با ساقدوش هاشون میرن حجله ساقدوش ها وایمیسته یه گوشه تا عروس دوماد....

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
وایییدچار شرم نیابتی شدم🤣🤣🤣🤣الهی بگردم واست

😂😂😂💔حالا ۲۲ سالشه نامزادی هست 

میگم خدایا یادش نباشه 

یه بازی هایی میکردیم الان یادم میاد خجالت میکشم 

البته خودم ازدواج کردم 

ولی 

همیشه تو تمااام بازی ها این شوهر من بود 🤦🏻‍♀️😂

چقد سمممم بودم 

شیر میدادم به بچه ام با سینه ام 

زن عموم دید دعوام کرد 🤦🏻‍♀️🥲😂

وا خودت مغزتووووو و تفکرات تو اون سن🤣

همینکار هارو کردم که الان بدبخت شدم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

چراااا آخه اینکارو میکردی؟

من تو همه 

بازی‌ام یه پرنسس پولدار و 

که ماشینش پورشه هست 

بودم 

ولی حالا گید کردم تو بدبختی😂😑

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

چراااا آخه اینکارو میکردی؟من تو همه بازی‌ام یه پرنسس پولدار و که ماشینش پورشه هست بودم ولی حالا گید ...

نمیدونم ذهنم فقیر بوده لابد🤣🤣🤣🤣🤣

حداقل اون دوره نقش خوشبخت ها رو بازی کردی

من هم بچگیم باختم هم بزرگی🤣

نمیدونم ذهنم فقیر بوده لابد🤣🤣🤣🤣🤣حداقل اون دوره نقش خوشبخت ها رو بازی کردیمن هم بچگیم باختم هم ب ...

خیلی عجیبه 😂

بخدا من راه میرفتم 

آدمای خیالی 

التماسم می‌کردن بگم جنس لباسم چیه🥴😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا