2777
2789
عنوان

کیا بچه بودن بدبخت بازی می کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 42 پست
😂😂😂😂😂 اون نقشه ک سیب زمینی پیدا کردی یاد فیلم مادر هند افتادم😂😂از رو اون بازی میکردی؟

نمیدونم

یه فیلم هندی دیدم شغلم پیدا کرده بود 

ولی چون شلغم همیشه تو بازار نبود من خلاقیت به خرج دادم سیب زمینی پیدا کردم🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو بازیا همیشه نقش اون خانم باکلاسه ک بچه هاش با غدب قودن و اسباب بازیای خوبی داشتنو بازی میمردم 

شوهرمم هیچ وقت حضور نداشت  قسمت دوم بازی الان واقعی شده 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 

من همیشه سردسته بازی ها بودم همیشه هم تو بازی ها همه پولدار بودن یکی یدونه بچه داشتیم رفت و امد میکردیم و پز زندگی لاکچریمونو میدادیم🤣

انشالله خوشبخت ترین باشی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وای همه مثل هم بودیم😅

خودشم سیاه بودمو مظلومااااا، اینقدم زور میگفتن بهممم،، 😆😆😆

یادمه حموم میرفتم میومدم، داداش و آبجیم و که بازور شلنگ و کتک تا سرکوچه میدوئیدن دنبالشون، منم از ترسم میدوئیدم، کوچه‌ام سرپایینی، دمپایی لیزمیخورد تا زانوم میومد، آخه یکی نبود بگه سسخول توکجا میدویی،توکه حموم کردی،، خجسته بودیم کلا😆😆😆

خدانکشتت دلم براخودم سوخید🤣

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
تأثیر داشت ؟😅

اونموقع زندگی خوبی نداشتیم همه تثوراتم این بود ک ی روز خوشبخت بشم

نمیشه گفت تاثیر اون‌بازیاس

ولی درکل بد نیست خداروشکر الان زندگیم خوبه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خودشم سیاه بودمو مظلومااااا، اینقدم زور میگفتن بهممم،، 😆😆😆یادمه حموم میرفتم میومدم، داداش و آبجیم ...

وای مردمممم از خنده

خیلی باحال بود 

همون انگاری فلسفه شنلگ خوردن درک نکرده بودی چرا می خورن چرا می دون

فقط تابع جمع بودی 🤣

من این کارو نمیکردم ولی موقع عروسک بازی سناریو این مدلی براشون میچیدم چن تا باربی داشتم که مدام مشکلات خانوادگی داشتن دو تا اجی بودن یکیشون خراب بود اون یکی سالم بود مادر خانواده هم مرده بود اصلا سم خالص 

ولی جدت از شوخی ای کاش بچه که بودیم مثل ادمیزاد بازی میکردیم شاید مشکلاتی که الان داریم تو زندگی واقعی رو نداشتیم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید