2821
2789
عنوان

بیبی چک

99 بازدید | 3 پست

سلام به کاربران نی نی سایت.

من یه سوالی داشتم هرکی تجربه داره لطفا جواب بده.ماه گذشته یه پریود سه روزه داشتم که روز سوم کامل تمام شد.چهار روز بعد یه اقدام بدون جلوگیری داشتم که.از حدود هفت هشت روز بعدش سردردای عجیب و بعدش نفخ های شکمی و به دنبالش تپش قلب و تنگی نفس به دنبال آورد که برام بی سابقه بوده.الان یک روز از موعد پریودم گذشته و فقط گاهی کمردرد و دل درد خفیف اذیتم میکنه.به نظرتون ممکنه باردار باشم؟؟با توجه به اینکه تو شش ماه گذشته باالستثنا ۲۲ هر ماه پریود میشدم.به نظرتون بیبی چک استفاده کنم جواب میده الان؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام حالا یه امتحانی بکن ضرر نداره که!

سلام گلم.آره قطعا همین کارو میکنم ولی شک من تو این بوده که کلا امکان داره کسی چهار پنج روز بعد پریودش تخمکش آزاد بشه؟؟من هیچوقت سابقه نداشتم سه روزه پریودم تموم شه همیشه هشت نه روز طول میکشیده.میخوام بدونم به همون اندازه که پریود زودتر تموم شه تخمک گذاری هم میفته جلو تر؟؟

2824
2823
2791
2779
2792