2777
2789
عنوان

شوهرم در مورد دوستم کنجکاوی کرد

247 بازدید | 20 پست

اول بگم که شوهرم خیانت کار نیست خیلی پاکه مشکل خاصی هم با هم نداریم همدیگه رو دوس داریم نمیدونم چرا اینو پرسید انقد ناراحتم

با دوستم چت میکردم خودمم پریود بودم اونم پریود بود گفت دلم درد میکنه بعد شوهرم پرسید چی میگه 😒

منه ساده هم گفتم میگه دلم درد میکنه گفت اونم ....؟ ناراحت شدم گفتم نمیدونم حتما اره

گفت عه پس دوتایی تون با هم ؟

شما باشید چه فکری میکنید

حساس نشو ولی توام نباید اینو میگفتی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نباید میگفتی اصن میگفتی هیچی عیب نداره من بودم رد میشدم ازاین حرف مهم نیست

اره اشتباه کردم گفتم حواسم نبود

ولی ناراحتم که شوهرم حق نداشت کنجکاوی کنه چرا اینو پرسید

فکرای بد نکن و شوهرتوهم حساس نکن، رابطتت و با دوستت محدود نگهدار

باشه دیگه حواسمو جمع میکنم

به نظرت شوهرم حرف خیلی بدی زده ؟ یا حساس نباشم

اخه بگو تو به پریودی دوست من چیکار داری

اره اشتباه کردم گفتم حواسم نبودولی ناراحتم که شوهرم حق نداشت کنجکاوی کنه چرا اینو پرسید

یلحظه براش سوال شده فراموش کن وهیچ وقت از دوستات بهش چیزی نگو نه تعریف کن نه بدشونو بگو نه حرفاشونو 

باشه دیگه حواسمو جمع میکنمبه نظرت شوهرم حرف خیلی بدی زده ؟ یا حساس نباشماخه بگو تو به پریودی دوست من ...

یکم کنجکاوی کرده مشخصه شوهرت فضوله یا براش جالب بوده

ن بابا حرف بدی نزده، دیگه در مورد دوستت حرفی نزن و حساسش نکن دیگه هم اینجور چیزا رو به شوهرت نگو 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

یعنی حساس نباشم رو حرف شوهرم؟

نه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود