2821
2789
عنوان

مادرشونرم

699 بازدید | 49 پست

دوستان مادرشونرم هر عروسی دعوت میشه با ما پول غذاشم نمیده انتظار داره ما پول غذا و میوه اونو بدیم حالا دختر خالم عروسیشه اینم دعوت کردن چجور بهش بگم پول نداریم ما خودت کادوتو بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدر شوهرتون در قید حیاته؟

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

بهش نگو زشته شایدم نداره وضع شما بهتره .....بهترین کار اینه شما کادوتون رو از طرف خودتون بدین هرکی اختیار خودشو داره کادو بده یانه واجب که نیس 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

شوهرم قبول نمیکنه

بسپار به شوهرت میخواد پول مامانشو بده میخوادم نده خودش به مامانش بگه تو برو عروسی حال کن

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

بهش نگو زشته شایدم نداره وضع شما بهتره .....بهترین کار اینه شما کادوتون رو از طرف خودتون بدین هرکی ا ...

واجبه خب باید یارو عروسی می‌ره کادو بده دیگ وضع ماام والا خوب نیس الان یدونه لباس نمیتونم بخرم

بچه ها وظیفه دارن یه جاهایی پدر مادر رو ساپورت کنن

چ اشکالی داره عزیزم

مگه چقدر عروسی میرید؟ سالی چند بار؟

پدرشوهر من ۲ساله فوت کرده

دیشب شوهرنو فرستادم پیششون

گفتم برو ببین شاید حرفی دارن، کاری دارن میخوان من ندونم

هفته ای یه روز ، دو روز میره کامل خریداشونو انجام میده

حقوق پدرشوهرم هست ، پول خودشون دارن ولی از جیب ماهم میره یه جاهایی

عروسی و محلس ها باهم میریم و....

پس چی کنه

ب کی بگه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

عزیزم کادو که میدین بگین از طرف ما و مادر همسر حان 

چقد دلت کوچیکه سخت میگیری 

بعدم والا این چه عروسبه دیگه پول شام که همون کادو هست زوری میگیرن 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

زندانه😐

چه ایرادی داره کادوی بیشتری بدید؟

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792