2821
2789
عنوان

یکی کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 56 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرمانشاه حتی اندازه پلاسکو ارزش نداشت که روز اول عزای عمومی کشور کنه وهموطنان همدردی کنن

این یکم بی انصافیه

تقریبا تمام فضای مجازی اخبار و اطلاعات مربوط به این حادثه س

همه به یه نوعی دارن کمک و همدردی میکنن

صفوف انتقال خون طولانی بوده اکثرا دنبال راه برای کمک رسانین

این یکم بی انصافیه تقریبا تمام فضای مجازی اخبار و اطلاعات مربوط به این حادثه س همه به یه نوعی دارن ...

همه در تکاپو هستن برا کمک رسانی، ولی نمیتونند وارد منطقه بشن،‌ با همین خون دادنو فرستادن اقلام ،همدردی میکنن،

نیروهای امداد، ارتش همه هستن، 

بااینجور حرفامون خستگی نذاریم براشون ،‌

برام دعا کنید

ان شا الله که بیشتر نشه آمار

ولی شما که ماشالا دسترسی به همه چی دارین یه آمار بگیر ببین مردم چجوری دارن خودشونو به اب و آتیش میزنن برای کمک

من از جریان امداد رسانی خبر ندارم ولی احتمالا با یه برنامه ای حالا یا نوبتی یا بر اساس شدت نیاز اولیت بندی شدن مناطق زلزله زده

ان شا الله که بیشتر نشه آمار ولی شما که ماشالا دسترسی به همه چی دارین یه آمار بگیر ببین مردم چجوری ...

الان گفتن ک دیروز ب ی روستا دو مرتبه بالگرد اعزام شده،‌یعنی مهمه جان افراد،

برام دعا کنید
ان شا الله که بیشتر نشه آمار ولی شما که ماشالا دسترسی به همه چی دارین یه آمار بگیر ببین مردم چجوری ...

عزیزم من اومدم جای که تقریبا فقط اب وبرق داره همین

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40