2821
2789
عنوان

یکی کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 56 پست
عزیزم روستا همه چی داره قطعم نشده چه داری برای خودت میگی میشه دروغ بگم

عزیزم اگه دسترسی به دکتر ندارید دکتر داروساز تو داروخانه هم میتونه کمکتون کنه. علائم رو بنویس رو کاغذ بده یکی ببره داروخانه و دارو بگیره براش. برا تبش استامینوفن بده. برا سرفه شربت گیاهی ایورا. ولی برا عفونت از دکتر حتما باید بپرسی

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما از ترس اینکه بچه نمیره شبو تو خانه با بچه خوابیدیم امداد وکمک رسانی کجاس

این همه برا کمک اومدن ، شما میگی کمک کجاس!! 

درسته نواقص وجود داره،‌ولی اینکه بگیم امدادرسانی کمه،‌نامردیه،‌

برام دعا کنید

وای بچه ها بیخیال چرا جو دعوا گرفتین

دوست عزیز چون دخترت کوچیکه همه حق دارن بهت دارو پیشنهاد نمیدن بچه حساسه

شما فقط تبش رو کنترل کن با استامینوفن حتما حتما

بهش مایعات گرم فراونن بده

سرفه باید چک بشه با عفونت همراهه یا نه بعد دارو بدن که اونم کار دکتره نمیشه نظر داد 

این همه برا کمک اومدن ، شما میگی کمک کجاس!!  درسته نواقص وجود داره،‌ولی اینکه بگیم امدادرسانی ...

بانو جان دوستمون راست میگه خیلی جاها حتی امداد نرسیده خود مردم روستا با دست دارن  جنازه ها رو در میارن  

من نمی خوام حرف سیاسی بزنم بیخیال ولی حقیقتا کمک کمه

مناطق زلزله زده ایم امکان دکتر رفتنمون کمه روستاییم

الهی بمیرممم دلم کبابه براتون بقران. من برا تب دخترم آمیفن میدم دوبرابر وزنش پاشویه میکنم. سعی کن بخوربدی بهش وسوپ ومایعات 

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
وای بچه ها بیخیال چرا جو دعوا گرفتین دوست عزیز چون دخترت کوچیکه همه حق دارن بهت دارو پیشنهاد نمیدن ...

دعوا نداریم ک خانمی،

خب ایشون میگن روستا امکانات داره،‌پس زودتر بچه را ببره،مرکز درمانی،

بچگی گناه داره،‌

برام دعا کنید
بانو جان دوستمون راست میگه خیلی جاها حتی امداد نرسیده خود مردم روستا با دست دارن  جنازه ها رو د ...

خانمی منم نواقص را قبول دارم،مسیرهای صعب العبور کرمانشاه زیاده، وسعت حادثه هم بالاس،‌ان شاءالله ک دیگه آمار جانباختگان بیشتر نشه

برام دعا کنید

گلو درد بايد معاينه بشه حساسيته يا ويروسه يا باكترى دارو هاش فرق داره نمى شه همينطور دارو مصرف كرد ولى شما گرم بگيرش مراقبش باش شلغم و سوپ گرم بده به فكر هم باش ببرى دكتر نمى شه همين طورى يكى رو بفرستى برا بچه دارو بگيره 

خدا به گلمون زودتر سلامتى بده 😢😘

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
الهی بمیرممم دلم کبابه براتون بقران. من برا تب دخترم آمیفن میدم دوبرابر وزنش پاشویه میکنم. سعی کن بخ ...

کرمانشاه حتی اندازه پلاسکو ارزش نداشت که روز اول عزای عمومی کشور کنه وهموطنان همدردی کنن

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کرمانشاه حتی اندازه پلاسکو ارزش نداشت که روز اول عزای عمومی کشور کنه وهموطنان همدردی کنن

اینجا که عزا داری بود و هست واقعا حالمون بده. ماهم لرزیدیم خیلیییی بدو وحشناک بود

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤