2777
2789

با بار اول استفاده شوره سرتون از بین رفت؟ من با اینکه حموم زیاد میرم سرم شوره میزنه دبروز از این شامپو استفاده کردم هیچ تغییری حس نکردم چرا

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یبار دکتر بهم داد ولی استفاده نکردم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

ب این سرعت ک نمیره اونم با شامپو! 

من یه مدت نتونستم از شامپوی دست سازم استفاده کنم یعنی تقریبا ۲ماه ، بعد سرم پر شوره شده بود ، یعنی الکی میخاروندم این شوره ها میومد رو! بعد دوباره شامپو گیاهیمو درست کردم الان شوره نداره سرم! مگر لینکه دیر برم حموم کمی شوره بزنه ولی اگر مداومت کنم شوره نمیزنه دیگه

دو سه بار استفاده کنی کامله کامل میره

فرقی نداره چه توعی از شامپو باشه؟ من soft&shine رو گرفتم . خمه انواعش ضد شوره هست؟ مرسی از جوابت عزیزم

من 3 سالی بود شامپو فولیکا ضد شوره استفاده میکردم و نسبتا راضی بودم , ولی رنگ موهام هم زود به زود  میرفت, الان چند ماهی هست که ویتامین ای و امگا3 مصرف میکنم , نمیدونم دقیقا از کدومه ولی اصلاااا دیگه سرم شوره نمیزنه , رااااحت شدم , به نظرم شما هم امتحان کن , انشاالله که نتیجه بگیری

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
فرقی نداره چه توعی از شامپو باشه؟ من soft&shine رو گرفتم . خمه انواعش ضد شوره هست؟ مرسی از جوابت ...

من دو سال پیش استفاده کردم دقیق نمیدونم کدوم نوعش بود بسته بندیش آبی بود مخصوص آقایان 

همون ک رونالدو تبلیغ میکنه😂😂😂

فرقی نداره چه توعی از شامپو باشه؟ من soft&shine رو گرفتم . خمه انواعش ضد شوره هست؟ مرسی از جوابت ...

بایکدفه که جواب نمیده بایدچندمدت استفاده کنی 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
مطمئنی شوره اس ؟؟؟ تمیز و کامل ابکشی میکنی؟چون ی وختا میبینی کف سر کامل تمیز نمیشه ادم حس میکنه شور ...

اره تمیز آبکشی میکنم ولی حالت پوسته های ریز  از سرم بلند میشه. الان دوسه هفتس خیلی شدید شده در حدی که خجالت میکشم جایی برم انقدر زیاده

اره تمیز آبکشی میکنم ولی حالت پوسته های ریز  از سرم بلند میشه. الان دوسه هفتس خیلی شدید شده در ...

شابدپوست سرته شوره نیست

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
من 3 سالی بود شامپو فولیکا ضد شوره استفاده میکردم و نسبتا راضی بودم , ولی رنگ موهام هم زود به زود &n ...

ویتامین e رو دوماهه دکتر واسم تجویز کرده استفاده میکنم ولی بازم مشکل شورم حل نشده