2777
2789
عنوان

خیانت

138 بازدید | 7 پست

دوستان یه سوال من یبار کسی که باهاشمو امتحان کردم و با اکانت مجازی پیام دادم بهش و اونم گفت که سینگله و نگفت تو رابطه هست و اینکه وقتی براش فرستادم و گفتم چرا اینجور گفتی گفت که با رفیقام از این مسخره بازیا می کردیم فکر کردم پسری کسی هستی وگرنه ادامه میدادی من دیگه می‌فهمیدم دختری جواب نمی‌دادم و از این حرفا و از اونجایی که بارها از همین اکانت مجازیم که مثلا دختر بود هی می پرسید ایدیمو از کجا آوردی مشخص بود میخواد آمار در بیاره وگرنه اهمیت نمی‌داد نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرارو امتحان نکنید😐شوهرا رد میشن چه برسه به دوست

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نظر خودت چیه 😏

نمیدونم والا میگه اگر تو هم اینجور برات پیش میومد اگر می‌فهمیدم واقعا نمیخای باهاش بری تو رابطه باورت میکردم یا اینکه میگه دیگه اگر یه وقت دوست و اینا هم بود درست میگم که با کسیم 

همسر منم بعد 10 سال پامیده، اینطوریه که همون اول میگه متاهلم و برو مزاحم نشو و این حرفا ولی درکنارش هرسوالی بپرسی جواب میده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️