2789
عنوان

پسری که

295 بازدید | 46 پست

بچها خواهش میکنم جواب بدید بخدا چیزی ازتون‌کم‌نمیشه خلاصه میگم که بخونید

من با یکی مشاوره داشتم تک رقمی ۴۰۲

بعد کم کم بی نظمی میکرد چند بار هم گفتم هی گفت چشم اواخر دیگه حتی ۲ روز برنامه نداشتم تماس هفتگی هم نداشتیم 

بعد آخرش گفتم زنگ بزنم موسسه ببینم زیر نظر اونا باشیم چقدره

بعد زنه هزینه رو گفت دیدم خیلیه گفتم نه ممنون لطفا به مشاورم چیزی نگید گفت باشه نمسگم

بعد من چهارشنبه شب زنگ زدم

مشاورم از پنجشنبه صب تا یک شنبه عصر جواب نداد

بعد اومدم گفت ببخشید که سین نکردم من کسالت  داشتم چند روز و برنامه اون روز و داد

دیگه از اون روز تا الان سین نکرده پی وی رو ولی میدونم ان میشه

اینم بگم مشاورم رو الان عوض کردم

ولی تو آخرین پیام بهش گفتم هزینه این ماه چقدر میشه لطفا بگید ک واریز کنم‌سین نکرده

این الان از ناراحتی جوابمو نمیده یا میخواد بگه واسم مهم نیست؟

اگه ناراحت شده چرا اون روز الکی گفت مریض شدم... تروخدا بگید ذهنم درگیره

طرف ۲۰ سالشه

الان من باید ازش عذر خواهی کنم؟؟؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما مقصر نیستی ناراحت نباش

اخه خب عذاب وجدان دارم همش میگم شاید نباید زنگ میزدم به موسسه می گفتم

بنظرتون چرا جواب نمیده خجالت می کشه یا چی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

اخه خب عذاب وجدان دارم همش میگم شاید نباید زنگ میزدم به موسسه می گفتمبنظرتون چرا جواب نمیده خجالت می ...

عذاب وجدان نداشته باش . اون اگر مشکلی داره . مریضه یا هر علت دیگه ای که داره باید خبر بده نه اینکه بیخیال بشه و جواب نده . شما هم اگر مشکلی برات پیش بیاد باید خبر بدی . ادب اینجوری حکم میکنه . شما در مقابل کاری که ازش خواستی داری هزینه میدی پس طرف باید اینو درک کنه و جواب بده یا اگر نمیتونه عذرخواهی کنه بگه از الان به بعد نمیتونم 

نه بابا ولش کن دانشگاهه وقت نداره به تو برسه.یه مشاور درست حسابی پیدا کن آخه بچه ۲۰ ساله هم شد مشاو ...

سکرت چت زدم هر ۲ ساعت یه بار انه

چطوی یه هفتس فقط پی وی منو سین نمیکنه

مشاورمو عوض کردم ولی اینم کمکم کرده نمیخوام ناراحت شه

چون تک رقمی بود گرفتمش😂

هم اون جواب نداده هم شما مقصری؟!!! 

بچگی نکن بابا. 

مشاور اولین وظیفش در دسترس بودنه. مشاوری که یک هفته پیام و سین هم نمیزنه خوب حقته بری از موسسه درخواست یکی دیگه بدی! وقتی مشکل من یک هفته زمین مونده طرف حتی نگاهم نمی کنه، چه معنی میده من باهاش ادامه بدم که هیچ حق مشاوره به چیش بدم دقیقا؟! 

اصلا نباید پول هم به این آسونی بهش. بدی

عذاب وجدان نداشته باش . اون اگر مشکلی داره . مریضه یا هر علت دیگه ای که داره باید خبر بده نه اینکه ب ...

درسته .... ولی خب یسریا میگن زیرآبشو زدی درحالی  که اصلا همچین قصدی نداشتم میترسم اونم همین فکرو کرده باشه و جواب نداده باشهه

هم اون جواب نداده هم شما مقصری؟!!! بچگی نکن بابا. مشاور اولین وظیفش در دسترس بودنه. مشاوری که یک هفت ...

اخه بعد اینکه من زنگ زدم موسسه اینطوری کرد وگرنه قبلنا مثلا تو هفته مممکن بود دوبار برنامه‌ نده ولی اصلا اینطوری دیگه نبود ک یه هفته سین‌نکنه

هم اون جواب نداده هم شما مقصری؟!!! بچگی نکن بابا. مشاور اولین وظیفش در دسترس بودنه. مشاوری که یک هفت ...

اخه من با خودش خصوصی داشتم‌میگم‌نکنه موسسه فهمیده شاگرد خصوصی گرفته بهش چیزی گفتن بعد ناراحت شده

چون پسره نمیخوای ناراحت بشه؟راستشو بگو کلک😉

ن واقعا نسبت به همه آدمای دورم اینطوریم😂