2821
2789
عنوان

چرا واقعا

107 بازدید | 11 پست

چقد بد که توی خوابگاه ما رشته های متفاوتی کنار هم قرار میگیرن😐 همه دبیرستان تجربی بعد الان هرکی هرچی رسیده میخونه بعد منو که علوم پزشکی ام تخریب میکنن میگن ما علاقه ای نداشتیم پوفیوز تویی که از تجربی بعد ۳ سال پشت کنکور میایی تربیت بدنی آزاد خب ینی هیچی قبول نشدی چرا منو تخریب میکنی چیکار قیافم داری چیکار لباس پوشیدنم داری اصلا چرا رشتم‌تخریب میکنین بعد همچنان بر این حرف خود استوارن که ما علاقه ای به بیمارستان و محیطش و رشته ها حیطه پزشکی نداشتیم لعنتی تو از تجربی اومدی داری مددکاری اجتمایی و روانشناسی علوم کامپیوتر زبان آزاااااادددد بعد سه ساللل پشت کنکوری میخونی حیف خوابگاه علوم پزشکی جا نداره تا ترم بعد 

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول که خب تخریب کنن تو اعتماددبه نفس داشته باش

و دوم عزیزم حالا که داری درس میخونی سطح سواد اجتماعی هم ببر بالاتر و بدون در جامعه هرکسی هرچیزی که بخواد درس میخونه! و تربیت آزاد ربطی به باهوش بودن یا .‌‌..‌ هرچیزی نداره دوست داره میخونه

شاید بعد سه سال تونسته خانوادشو قانع کنه بیاد دانشگاه! 

در جامعه همه نوع آدمی هست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
به هر چیزی که مغرور بشی بعدا ازش بدجوری ضربه می‌خوری😊

من مغرور نیستم اصلا اتفاقا همیشه سعی کردم کمکشون کنم انگیزه بدم بهشون والا من کلی خاستگار دارم قیافمم  خوبه بخدا ولی خودت باشی از صبح تا شب یه چندتا آدمی که از صبح تا شب قیافتو با اینو اون مقایسه کنن باشی بعد هی بهت بفهمونن زشتی بعد لباس خوشگل و گرون بپوشی و مسخره کنن تورو اخه منم بهم برمیخوره که ۳تا زشت از قیافم ایراد بگیرن 🙂شما خودت دختری شکسته شدن اعتماد به نفست حتی نوع حرف زدنت مسخره کنن ناراحت نمیشی ؟ 

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

آی آی آی برا منم پیش اومده 😅😅😅الان منظورت به اسی بود ؟

بله؛ احساس می‌کنم خیلی در مورد رشته‌شون مغرور شدن. گفتم تا به دردسر نیفتادن این نکته رو بهشون بگم و گرنه زندگی خودش بعدا یادشون می‌ده.

من مغرور نیستم اصلا اتفاقا همیشه سعی کردم کمکشون کنم انگیزه بدم بهشون والا من کلی خاستگار دارم قیافم ...

انقدر درگیر حرف دیگران نباش؛ احساس می‌کنم تمام تمرکزت رو گذاشتی ببینی بقیه درباره‌ت چی می‌گن

بله؛ احساس می‌کنم خیلی در مورد رشته‌شون مغرور شدن. گفتم تا به دردسر نیفتادن این نکته رو بهشون بگم و ...

باید یه جوری رفتار کنی که نه احساس کم بینی کنی نه بزرگ بینی 

کلی میگم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم