2821
2789
عنوان

خیلی خستم

40 بازدید | 2 پست

خیلی شب دلگیریه از اینجور شبا متنفرم...کاش منم الان دانشگاه بودم کاش شاد بودم خیلی وقته دنبال شادیم.کاش میتونستم مثل مردم عادی باشم اینجوری خانوادمم بدبخت و افسرده نکنم هرچقدر منطقی تر فکر میکنم متوجه میشم وضعیت روحی روانی خانوادمم تقصیر منه.یعنی با اهمال کاری و تلاش نکردنم نه تنها خودمو نابود کردم خانوادمم نابود کردم کاش دچار دگردیسی شم مثل ی پروانه از اتاقم بزنم بیرون و دیگه نباشم..کلا انسان نباشم وجودیت نداشته باشم.از خودم خستم خیلی خسته...دیگه نمیتونم خودمو دوست داشته باشم دیگه حتی موهامم دوست ندارم و اونام شادم نمیکنن

سلام

مدت زیادیه استرس شدید تحمل کردی 

همین استرس باعث کم شدن هورمون شادی توی بدنت شده 

یه پیشنهاد

یه آهنگ شاد بذار

بعد به بدنت بگو می خوام ازت انتقام بگیرم

می خوام با حرکات ورزشی زجرت بدم

توی این حالت ذهنت باور کرده که باید جسمت را آزار بده 

بعد هر حرکت ورزشی ای که به فکرت می رسه را انجام بده کله معلق بزن روی زمین دراز بکش و دست و پاهات را بی هدف تکون بده 

هر حرکتی مجازه

بعد ده دقیقه متوجه می شی شادی داره توی رگ هات جریان پیدا می کنه.

این هورمن شادیه که مدت هاست ازش محروم بودی

و همش درس بخون بعدا سر فرصت ورزش می کنم

خودت را محروم کردی.

پس ورزش کن تا بیشتر از زندگیت لذت ببری

سلاممدت زیادیه استرس شدید تحمل کردی همین استرس باعث کم شدن هورمون شادی توی بدنت شده یه پیشنهادیه آهن ...

چه پیشنهاد جالبی دادین واقعا احساس میکنم بهم کمک میکنه و بهش نیاز دارم کلا احساس میکنم به ی برون ریزی شدیدی نیاز دارم همش دوست دارم ی فرصتی گیر بیاد برم تنهایی بدوام داد بزنم .واقعا از انسان بودن دور شدم خیلی وقته تو جمعی نبودم بیرون نرفتم ادم جدیدی ندیدم خرید نکردم..حتی صحبت عادیم واسم سخت شده و نمیتونم ارتباط بگیرم امیدوارم روش شما روم جواب بده و یکمم شده حالم خوب شه..ممنونم ازتون بابت تبادل نظر و وقتی که گذاشتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.