2777
2789
عنوان

جاریم گفته مبلام از مال تو بهتره

216 بازدید | 16 پست

داستان از این قراره جاری بزرگه و تنها جاری بنده

پشت سر من ک تازه عروسم گفته فلانی چقد پول مبل داده؟ مال من خیلی از مبلای اون بهتره 

قسمت جالب ماجرا اینجاست ک سرویس چوب خودشو هم ب علاوه سه تیکه بزرگ جهاز رو پدرشوهرم تقبل کرده

( برامن فقط سه تیکه رسم شهرمون بود ن بیشتر )

من ک باهاش رفتو آمدی ندارم ولی خیلی برام جالبه کلا فقط برا جهاز دیدنی اومد خونم چطور مبلارو آنالیز کرده با اینکه واقعا مبلا شیکه و گرون خریدیم نزدیک ۱۴۰ تومن 

واقعا نمیدونم چ رفتاری باهاش کنم خیلی حرص خوردم 

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پناه بر خدا سر چه موضوعاتی درگیری پیش میاد بعد ازدواجشما اصلا اهمیت نده ارزش نداره خودتو وارد همچین ...

گاهی اوقات دلم براش میسوزه ک انقد فکرش بچه گونس

ولی منم ناخوادگاه درگیر حرفاش میشم

باید آدم خود دار تر باشه 

اسی به خاطر سلیقت در انتخاب مبلمان تبریک میگم چون قطعاً اینقدر زیباس که جاریت از حسادت اینجوری گفته

وایییی دهنت سرویس از این دید نگاه نکرده بودم

پشمام🤣🤣🤣

گاهی اوقات دلم براش میسوزه ک انقد فکرش بچه گونسولی منم ناخوادگاه درگیر حرفاش میشمباید آدم خود دار تر ...

کلاً آدم نباید درگیر این جور افراد بشه باعث میشه مثل خودشون شخصیت آدم کوچیک بشه،دوری کن کلا ازش.