2777
2789
عنوان

بارداری

124 بازدید | 10 پست

سلام من قبل بارداریم ۸۵ کیلوبودم ودکترم گفت لاغرکنم ۲۲کیلولاغرشدم الان ۷هفتمه و۳کیلواضافه کردم می خواستم کسایی که توبارداری وزنشون زیادبالانرفت بهم کمک کنن چه چیزایی بخورم یانخورم که وزنم بالانره چون خیلی رواندامم حساسم اصلاهم حالت تهوع ندارم عکس اشتهام واشده

امیدت فقط به اون بالایی باشه

وعده های غذایی ات کم‌حجم باشن ولی تعدادشون زیاد و البته مقوی

نشاسته کلا کم بخور مثل نان و برنج و سیب زمینی

دکتر بری رژیم مخصوص بارداری هم میدن مخصوص خودت

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم اين خيلي ژنتيكيه اما الان ٣ كيلو واسه اين سن بارداري زياده بنظر من چيزاي مقوي بخور فقط نه نون و برنج زياد الان فقط چيزاي مقوي بدردت ميخوره مقوي و كم حجم تو ماهاي بالا براي وزنگيريش اگه خواستي چيزاي ديگه بخور الان خيلي خامه و بستني و چيزاي چرب و چياي نخور

سلام گلم اين خيلي ژنتيكيه اما الان ٣ كيلو واسه اين سن بارداري زياده بنظر من چيزاي مقوي بخور فقط نه ن ...

مرسی ممنونم استعدادچاقی هم دارم

منم دقیقا مثل شمام!بیست وچهارکیلو کم کردم بعد باردارشدم....الان هفته بیست وسه هستم و تقریبا نه کیلو اضافه کردم  

خیلی هم ناراحتم ولی چاره ای نیس!

بدنمون به خاطر کاهش وزن اماده ی وزن گیریه متاسفانه

منم دقیقا مثل شمام!بیست وچهارکیلو کم کردم بعد باردارشدم....الان هفته بیست وسه هستم و تقریبا نه کیلو ...

وای خیلی بده من که ازفردامیخوام کمتربخورم هروقت گرسنم شدمیوه بخورم آخه این اطرافیان بذارن رسوامیکنن آدموهی بخوربخور

به اطرافيانت گوش نكن شما سه ماه اول اصلا نيازي به كالري اضافه نداري بعداشما ميمونيو يه اندام نامناسب اونوقت اطرافيان كجان كه ببينن مادر چقد از لحاظ روحي اذيت ميشه كشيدم كه ميگم عزيزم سه كيلو برا اين سن بارداري زياده واقعا وعده هات رو كم حجم تر كن 

تحرک هرچندکم رو هم به مراقبت غذاییت اضافه کنی بهتره! ان شاءالله که کم اضافه کنی اگرهم زیاد شد سریع ...

ایشالله همچنین توعزیزم

به اطرافيانت گوش نكن شما سه ماه اول اصلا نيازي به كالري اضافه نداري بعداشما ميمونيو يه اندام نامناسب ...

ممنونم آره راست میگی