2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز تو افسردگی و حال بد کنکورم هیچجوره ام اوکی نمیشم و حالم خوب نمیشه هر حا ام میرم کنکور کنکور

ایسنتا میرم کنکور اینجا میام پر کنکوری ای برینم تو قبر کسی که کنکورو بوجود اورد 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عزیزم اطلاعی از رشته بینایی سنجی داری ؟؟!

نه عزیزم فکر نمیکنم کنکوریا اطلاع زیادی راجب رشته ها داشته باشن بهتر با یه مشاور مشورت کنی

درختِ تو گر بارِ دانش بگیرد... به زیر آوری چرخِ نیلوفری را
هنوز تو افسردگی و حال بد کنکورم هیچجوره ام اوکی نمیشم و حالم خوب نمیشه هر حا ام میرم کنکور کنکورایسن ...

عزیزم ببخشید که حالتو بد کردم منظوری نداشتم به هرحال همه گیرشن انگار 

میخوام بدونم راسته که میگن رشته خوب و اینده داریه مثلا میگن میشه بعدش مطب زد همون مرکز بینایی سنجی م ...

مرکز بینایی سنجی میتونی بزنی اما مطب نه

دکتر نیستی 

درآمدش چشمگیر نیست ولی با زحمت میشه یه زندگی معمولی رو اداره کرد..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عزیزم ببخشید که حالتو بد کردم منظوری نداشتم به هرحال همه گیرشن انگار

نه عزیزدلم شنل ببخشید من عصبانیتم رو اینجا تو تاپیک شما بیان کردم شما که مقصر نیستی به قول خودتون همه تو این باتلاق گیریم..

ایشالله موفق بشی 

مرکز بینایی سنجی میتونی بزنی اما مطب نهدکتر نیستی درآمدش چشمگیر نیست ولی با زحمت میشه یه زندگی معمول ...

ببین اطراف ما یکی هست میگن کارش خیلی میگرده البته خب عبنک هم هم میسازه خیلی عینک داره یجورایی درامدش شبیه دکترا هست البته من خیلی علاقه دارم به این رشته و خب درامدش هم مهمه برام 

ببین اطراف ما یکی هست میگن کارش خیلی میگرده البته خب عبنک هم هم میسازه خیلی عینک داره یجورایی درامدش ...

آره دیگه کلا درآمد اینا از عینک سازیه 

اگه علاقه داری و اندکی سرمایه حتما موفق میشی

آره دیگه کلا درآمد اینا از عینک سازیه اگه علاقه داری و اندکی سرمایه حتما موفق میشی

حقیقتش من هفده هجده سالم نیست خیلی سالیان پیش فارغ التحصیل شدم شنیدم کنکور دو قسمتی کردن یعنی روز کنکور اختصاصیا و عمومیا از هم جداست ولی ایا راحت تر شده ؟؟, بنظر من که بازم رقابته شدید سر جاش هست 

حقیقتش من هفده هجده سالم نیست خیلی سالیان پیش فارغ التحصیل شدم شنیدم کنکور دو قسمتی کردن یعنی روز کن ...

تجربی؟

نه اطاعات تون اشتباهه 

۶۰ درصد کنکور امتحانات نهایی دهم یازدهم و دوازدهم هست و ۴۹ درصد برگه کنکور

بسیاررر سخت‌تر شده