2777
2789

اینجوری سردی میوفته بینتون

تو خواب صداش بزن درست بخوابه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته ولی نکن دوروز دیگ تاپیک میزنی شوهرم سرد شده محل نمیزاره براش مهم نیستم و.....

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
اینجوری سردی میوفته بینتونتو خواب صداش بزن درست بخوابه

چقد بیدارش کنم چند بار رفتم پیشش بخوابم نصف شب تخت تکون داده خواب پریده از سرم نتونستم بخوابم

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود با تشکر 😤

بنظر من اکیه مامان من چند ساله تا بابام خر و پف می‌کنه میره تو هال والا از همه هم عاشق ترن 

من خودمم تا جای ممکن تحمل می‌کنم ولی چندبار بیدارش کنم بنده خدارو میرم رو کاناپه 

رابطه زناشویی خوب باشه خواب نصف شب جدا هم باشه مهم نیست 

چقد بیدارش کنم چند بار رفتم پیشش بخوابم نصف شب تخت تکون داده خواب پریده از سرم نتونستم بخوابم

بگو بره دکتر

اخه یه علتی داره شنیدم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

شما این مشکلو داشتی شوهرت جا خوابش رو جدا میکرد عکس العملتون چی بود؟؟؟؟؟

هیچی وقتی نمیتونه بخوابه پیشم زور نیست که نخوابه 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود با تشکر 😤