2777
2789
عنوان

طعم بزرگسالی برای نارنیا✨😅

61 بازدید | 4 پست

سلام سلام....

کجا ها فهمیدید بزرگ شدید؟

من خودم وقتی شب تا صبح گریه کردم ، نخوابیدم ، اما صبحش پاشدم، صورتمو شستم رفتن به بقیه زندگیم رسیدم....

وقتی دیگه نمیتونستم دل درد رو بهونه کنم و توی تختم بمونم و گریه کنم.... به جاش کل مسیر خونه تا سر کار گریه کردم....

وقتی بود که دیگه نمیتونستم ساعت ها گوشه اتاق بمونم و آهنگ گوش بدم و گریه کنم.... باید بلند میشدم و روزمره هامو انجام میدادم...

دانشگاه میرفتم....

مهمونی میرفتم و.....

وقتی دیگه مامان نگفت دیر وقته بخواب.... بابا نگفت بسه گوشیتو میگیرما....

وقتی دیگه کسی مواظبم نبود.....

وقتی بود که دیدم درسته اونجوری که می‌خوام نشده....اما مجبور شدم با تمام وجودم بپذیرم و به زندگیم ادامه بدم...

وقتی بود دیگه مثل قبلا دلم هیجان رو نخواست.... آدرنالین حالم رو بد میکرد و ترجیحم شد آرامش... کارایی که به ریلکس شدن کمک می‌کنه....

وقتی بود که هیجان بانجی جامپینگ رو ترجیح دادم به نشستن زیر بارون و خیس آب شدن....

وقتی بود که حقیقت رو پذیرفتم....

خودم رو پذیرفتم....

زشتی ها و زیبایی هام رو پذیرفتم....

شکسته شدن قلبم رو پذیرفتم...

ترک شدن رو پذیرفتم....

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

همچون انار، خون دل از خویش می‌خوریم

غم پروریم! حوصله‌ی شرح قصه نیست!

فاضل نظری 🧡 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دیدن شور شوق گذشته را ندارم

عزیزممم🥲

اولین بار ۱۶ سالم بود وقتی که بانک میخاست خونمونو مصادره کنه بابام ورشکست شده بود عموهام دندون تیز کرده بودن خونه رو به نصف قیمت بخرن و بدهی بانک رو بدن

خداروشکر گذشت بابام از قبلم وضعش توپ تر شد

دومین بار شبی بود که حقیقت بدیو به چشم دیدم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍