2777
2789
به شخصه چون بسیار ادم حساسی بودم و برعکس طرف مقابلم متاسفانه بسیار سنگدل و بسیار پررو پررو پر مدعا ب ...

امیدوار شدم

پس تجربه شما میگه یه سیاست هایی روشون جواب میده

ممنونم انرژی مثبت بود☺️🌹🌹🌹🌹

ببین ولی اگر بدونی و درک کنی که این یه بیماریه و دست خودشون نیست دل آدم براشون میسوزه البته حق نمیدم ...

بله واقعا هم همینطوره 

ولی خب نمیشه دست روی دست بذاریم 

یا باید کمک شون کنیم درمان بشن ک راه بسیار سختیه اونم با وجود بچه ...

یا تحمل کرد 

یا اگر هیچ جوره نشد و آسیب ب روح و روان بقیه میزنه اخرین راهو رفت و جدا شد... البته با سنجیدن تمام عواقب و جوانب

چرا ک اختلالات روانی روی اخلاق و رفتار و روح و روان همسر و فرزندان تاثیر بسیار بد و مستقیم داره... و چه بسا عین یه بیماری مسری اعضای خانواده مبتلا به همون بیماری بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خود زشت پنداری 

دو قطبی 

و خجالتی هستم 

کاش بمیرم. خیلی سخته خیلی هیچ وقت نمیشه توصیف کرد دردی ک سر اینا میکشم رو

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

امیدوار شدمپس تجربه شما میگه یه سیاست هایی روشون جواب میدهممنونم انرژی مثبت بود☺️🌹🌹🌹🌹

قربونتون برم بله عزیزم دارم الان هم میبینم چقدر عوض شده ولی چون درگیر یکی دو اختلال دیگه هم هستش کارم خیلی سخته