محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 عنوان نماز شب 68 بازدید | 13 پست میخام نماز شب بخونم اما نمیدونم نشسته چجوری بخونم کسی امتحان کرده میدونه؟ یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 1403/08/13 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 چیشو بلد نیستی؟ میگن اگه بخوای نماز شب رو نشسته بخونی نماز یک رکعتی شو باید دوبار بخونی درسته ؟ یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
fatima_332 عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2920 میگن اگه بخوای نماز شب رو نشسته بخونی نماز یک رکعتی شو باید دوبار بخونی درسته ؟ نه گلم مثل همون نماز ایستاده میشه فرقی نداره فقط نشسته هستی همین
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 نه گلم مثل همون نماز ایستاده میشه فرقی نداره فقط نشسته هستی همین اهاا مرسی چشم یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 فدات التماس دعا.... چشم اسمت چیه یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9734 عزیزم برای درست شدن زندگی سمیراواشتی کردن باشوهرش برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
abcdefghabc عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 123 عزیزم من خودم چون باردارم نشسته میخونم مشکلی هم ندارد همون یک رکعت کافیهفقط موقع تکبیرة الاحرام ایستاده باش بعد بشین
رااحله عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 144 عزیزم میشه لطفا یه زهرایی که خیلی به خدا محتاج رو دعا کنی شغلش رو از دست داده و خیلی دل نگرونه 🙏❤
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 عزیزم من خودم چون باردارم نشسته میخونم مشکلی هم ندارد همون یک رکعت کافیهفقط موقع تکبیرة الاحرام ایست ... اهااا چشم خوشگلم یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 عزیزم میشه لطفا یه زهرایی که خیلی به خدا محتاج رو دعا کنی شغلش رو از دست داده و خیلی دل نگرونه 🙏❤ الهییی به رقیه چشم حتمااا به روی چشم دعاش میکنم براش چله زیارت عاشورا بگیر تقدیمش کن به شهید نوید سفری حاجتشو میده حتماا یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
رااحله عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 144 الهییی به رقیه چشم حتمااا به روی چشم دعاش میکنم براش چله زیارت عاشورا بگیر تقدیمش کن به شهید نوید سف ... مرسی عزیزم 🥺❤ انشاءالله با دعای خیر شما 🙏