2777
2789

دوستم مدرسه غیر انتفاعی زیست فصل ۴ ۴ تا فصل تست زده بسته 

من خرم ک هیچی انقد مدرسمون معلمای عمومی امتحان میگیرن ک دارم از خستگی میمیرم ..

آخرش زیست تو قلمچی ۵ درصد زدم 😭😭😭😭😭

وای کاش بمیرم راحت شم ..

خسته شدم نمیتونم تست بزنم وقت نمیکنم 

دیشب سه ساعت خوابیدم فردا چهار تا زنگ امتجان دارم 

تازه امروز کلاس زبانم رفتم 

تست ک کار نمیکنن باهامون

شاید خیلی ها بهت گفته باشن 

تو عالی هستی خسته نباشید 

تو یه قهرمانی 

تازمانی که مبارزه قشنگ باشه نتیجه اهمیتی نداره! 👏👏

برو بخواب.. 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیم ساعت بخواب

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

عزیزم همون عمومیام ۶۰درصده کنکورته وخوندنش تونهایی کلی جلوت میندازه بااین دید بخونش😊بعدم زمانت رو تنظیم کن وبراساس ارزش درسابهشون وقت بده امتحانای مدرست رو بخونا ولی اگه یه روزم نرسیدی مهم نیست نهاییه که مهمه ولی ازریل تست وخوندن تخصصی هاخارج نشو

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بعدم باخستگی بازده نداری که یکم بخواب بعدم یه چیزخوشمزه بخور واگه کار ناتموم داری انجام بده وبخواب😊خسته نشین پای درس یاازاونور صبح بلندشو🌱🌸ازهمه چیزم مهمترهم خودت رو باکسی مقایسه نکن وانقد به خودت فشار نیار!کارخودت روبکن

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

ببین دختر ۳تا ۵   ۲ ساعت

۵ و ۱۵ تا ۷و ۱۵    ۲ ساعت

۷ و ۳۰ تا ۹و۳۰     ۲ ساعت

۹و ۴۵ تا ۱۱ و ۴۵ د    ۲ ساعت.

کلا ۸ ساعت

میخایی پارت اول رو بخاد  بشه ۶ ساعت البته اگه ۳ تعطیل میشی به توان خودت بستگی داره

بشین بخون تو طول هفته اینجوری

آخر هفته ها جمع بندی و تست بزن

مثلا چهارشنبه و پنجشنبه که تعطیلی بشین بخون و جمع بندی از صب جمعه بکوب تا شب تست

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰