2777
2789
عنوان

حالم بده خونه عمو شوهرم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بی تربیته زن عموی همسرتقطع ارتباط کن بابا

صددرصد همین کارو میکنم اما دلم براعروسش میسوزه 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
شوهرمم همینو میگه حالا من۹ساله ازدواج کردم یبار دعوت کردن امشبم دیدمش هیچوقت نمیرم

می گفتی نکنه دخترم عزرائیلته می خواد جونتو بگیره

والا چه پدر کشتگی با بچه داره

نکنه ارث باباشو خورده 

یا دختر ترشیده شو نگرفتن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
این دخترمه رسما میگفت زشت یااستثناییه، ولی هرجا میرم اجازه میگیرن بغلش کنن ازبس خودشو شیرین میکنه

ای جون چه خوشگله

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

هزار ماشاءالله به جونش

بعضی ها چقدر عقده ای و حقیرن که به فرشته ی پاک هم حسادت می کنن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
ماشاالله دخترت خیلی ناز و با نمکه.خدا برات حفظش کنهمعلوم نیست اون آدم دلش از کجا پر بوده سر شما و یچ ...

مرسی عزیزم والا چی بگم خدا بهش ارامش بده

هزار ماشاءالله به جونشبعضی ها چقدر عقده ای و حقیرن که به فرشته ی پاک هم حسادت می کنن

قر بونت برم